۶۴٪ تخفیف ویژه فقط برای امروز

مشاهده محصولات شگفت‌انگیز
کتاب چاپی

بهترین کتاب های دیوان اشعار

خرید کتاب های دیوان اشعار از شعرای بزرگ

دیوان اشعار از دسته‌های پرفروش کتاب است که می‌توانید به عنوان یک هدیه در پایان سال آن را به عزیزان و کسانی که دوست دارید هدیه دهید. بسیاری افراد هستند که به شعر و شاعری علاقمند هستند و همین مسئله هدیه دادن کتاب را به انتخاب خوبی تبدیل کرده است.

در ادامه این پست به معرفی برخی از دیوان اشعار شاعرانی چون حافظ، وحشی بافقی، پروین اعتصامی، رباعیات خیام، دهلوی و خاقانی می‌پردازیم.

دیوان اشعار حافظ چرم نگار مدل CN-203326

دیوان حافظ شیرازی چرم نگار مدل CN-203326

شرکت چرم نگار تولیدکننده انواع محصولات چرمی نظیر انواع کتب نفیس،کیف های زنانه و مردانه چرمی،محصولات دکوراتیو و ست های اداری خاص میباشد کتب نفیس چرمی آمیخته با مس به عنوان یک اثر هنری با شماره ثبت 3890 به نام مدیریت مجموعه ثبت شده و تولید ان انحصارا برای شرکت چرم نگار است.

کتاب دیوان اشعار وحشی بافقی اثر علی اصغر طاهری

کتاب دیوان وحشی بافقی اثر علی اصغر طاهری

این شاعر بزرگ روزگار خود را با اندوه و سختی و تنگدستی و تنهایی گذراند و دراشعار زیبا و دلکش او سوز و گداز این سال‌های تنهایی کاملاً مشخص است. وی غزل‌سرای بزرگی بود و در غزلیات خود از عشق‌های نافرجام، زندگی سخت و مصائب و مشکلات خود یاد کرده‌است. کلیات وحشی متجاوز از نُه هزار بیت و شامل قصیده، ترکیب بند و ترجیع بند، غزل، قطعه،رباعی و مثنوی است. وحشی دو منظومهٔ عاشقانه دارد. یکی ناظر و منظور که عشق همجنس‌گرایانهٔ پسران شاه و وزیری را بر یکدیگر روایت می‌کند، و دیگری فرهاد و شیرین یا شیرین و فرهاد به استقبال از خسرو و شیرین نظامی گنجه‌ای.

مثنوی نخستین به سال ۹۶۶ به پایان رسید و ۱۵۶۹ بیت است و امّا مثنوی دوم که از شاهکارهای ادب دراماتیک پارسی است، هم از عهد شاعر شهرت بسیار یافت لیکن وحشی بیش از ۱۰۷۰ بیت از آن را نساخت و باقی آن را وصال شیرازی شاعر مشهور سده سیزدهم هجری (م ۱۲۶۲) سروده و با افزودن ۱۲۵۱ بیت آن را به پایان رسانیده‌است.

در همین زمینه بخوانید: کتاب های پر فروش در سال 98

شاعری دیگر به نام صابر شیرازی بعد از وصال ۳۰۴ بیت بر این منظومه افزود. مثنوی معروف دیگری که وحشی به پیروی از نظامی سرود، خلد برین است که بر وزن مخزن‌الاسرار نظامی گنجه‌ای می‌باشد. مثنوی‌های کوتاهی از وحشی در مدح و هجو و نظایر آن‌ها بازمانده که اهمیت منظومه‌های یادشده را ندارد. دیوان اشعار او شامل ۹۰۷۶ بیت غزل، قصیده، قطعه، رباعی، ترکیب بند، ترجیع بند، مخمس و مثنوی .

کتاب دیوان حافظ اثر خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی

کتاب دیوان حافظ اثر خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی انتشارات نیک فرجام
  • خوشنویس : عباس شاه قلعه ای
  • نگارگری : عبدالله محرمی
  • متن دوزبانه فارسی و انگلیسی
  • کتاب تمام رنگی دارای
  • تمام صفحات گلاسه

کتاب دیوان پروین اعتصامی

کتاب دیوان پروین اعتصامی اثر پروین اعتصامی
  • دیوان نفیس پروین اعتصامی
  • مقدمه ملک الشعرا بهار
  • همراه مینیاتورهای استاد فرشچیان
  • چاپ سوم 1397
  • چاپ روی کاغذ گلاسه و قابدار

مجموعه رباعیات خیام، دو بیتی‌های باباطاهر و دیوان اشعار رودکی

کتاب مجموعه ای از رباعیات حکیم خیام نیشاپوری و دو بیتی های باباطاهر و دیوان اشعار رودکی انتشارات کانیار

کتاب دیوان امیرخسرو دهلوی

کتاب دیوان امیرخسرو دهلوی اثر امیرخسرو دهلوی

مطابق نسخه یمین الدین ابوالحسن خسرو،به تصحیح:اقبال صلاح الدین،مقدمه و اشراف:محمد روشن

کتاب دیوان خاقانی شروانی

کتاب دیوان خاقانی شروانی

کتاب «دیوان خاقانی شروانی» یکی از مهمترین آثار ادبیات کلاسیک محسوب می‌شود.در مورد این خاقانی آمده است: «فضل‌الدّین بدیل بن علی خاقانی شروانی متخلّص به خاقانی از جمله‌ی نامدارترین شاعران ایرانی‌تبار و بزرگ‌ترین قصیده‌سرایان تاریخ شعر و ادب فارسی به‌شمار می‌آید. از القاب مهم وی حَسّان العجم است. آرامگاهش در شهر تبریز است.

دیوان، شامل قصاید، ترجیعات، مقطعات، غزلها و رباعیات است. دیوان خاقانی به تصحیح سید ضیاءالدین سجادی در سال ۱۳۳۸ در تهران به چاپ رسیده است و بخش عمده‌ی پژوهش‌هایی که در باره‌ی خاقانی انتشار یافته بر پایه‌ی همین چاپ از دیوان خاقانی بوده است. بنا به وجود مضامین و تعابیر همانند در اشعار خاقانی و حافظ و سعدی و نیز با توجّه به پاره‌ای از غزلیات هم‌وزن و هم قافیه‌ی آن‌ها می‌توان نگرش این دو شاعر بزرگ را به دیوان خاقانی نتیجه گرفت.» این کتاب را انتشارات «زوار» به چاپ رسانده است.

کتاب دیوان انوری اثر محمد انوری

کتاب دیوان انوری اثر محمد انوری

کتاب دیوان ملک الشعرا بهار اثر سید محمود فرخ خراسانی

کتاب دیوان ملک الشعرا بهار اثر سیدمحمود فرخ خراسانی انتشارات هرمس

کتاب دیوان سنایی غزنوی اثر استاد بدیع الزمان فروزانفر

کتاب دیوان سنایی غزنوی اثر استاد بدیع الزمان فروزانفر نشر نگاه

امتیاز نوشته

به این نوشته چه امتیازی میدی؟

میانگین امتیازها: 5 / 5. تعداد آرا: 1

این مطالب را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا