دنیای کتاب و کتاب خوانی به حدی وسیع است که میتوانید در هر موضوعی بیش از هزاران کتاب به زبانهای مختلف پیدا کنید. در این بین محبوب ترین کتاب های سال 98 که در آن قرار داریم و فروش بالایی هم دارند، مثل سایر کتابها به زبانهای دیگر ترجمه شده و توسط انتشارات گوناگونی عرضه میشوند. البته ناگفته نماند که ترجمه کتابها نیز برای هر زبانی ممکن است توسط چندین مترجم تهیه شده باشد.
در این صورت یک کتاب را میتوان با چندین ترجمه، چند عنوان مختلف و از همه مهمتر کیفیت و ساختار نزدیک به پسند شما یافت. در ادامه این پست به معرفی محبوب ترین کتاب های سال 98 که در حال حاضر وجود دارند و باید آنها را بخوانید به شما معرفی میکنیم.
پیشنهاد میکنیم برای مشاهده سایر کتابها به صفحه معرفی کتاب مراجعه کرده و در موضوعات مختلف کتابهایی را پیدا کنید.
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
کتاب «چهار اثر از فلورانس اسکاول شین» نوشته ی نقاش، نویسنده و مشاور آمریکایی «فلورانس اسکاول شین» و ترجمهی نویسنده و مترجم صاحب نام ایرانی «مینا امیری» است. همان طور که از نام کتاب مشخص است، این کتاب مجموعه ی چهار نوشتهی اسکاول شین است. این چهار کتاب عبارتاند از: «بازی زندگی و راه این بازی»، «کلام تو، عصای معجزهگر توست!»، «در مخفی توفیق» و «نفوذ کلام». زبان اسکاول شین ساده، صمیمی، بی تکلف و طنز است؛ ازهمین رو به راحتی با خواننده ارتباط برقرار می کند و در انتقال پیامهای خود که پرده از حقیقت زندگی برمی دارد، بسیار موفق بوده است.
در بخشی از کتاب «بازی زندگی و راه این بازی» می خوانیم: «بیشتر مردم زندگی را پیکار میانگارند. اما زندگی پیکار نیست، بازی است. هرچند بدون آگاهی از قانون معنویت نمیتوان در این بازی برنده شد و پیروز بود و عهد عتیق و عهد جدید، با وضوحی شگفتانگیز قواعد این بازی را بیان می کنند. عیسی مسیح آموخت که زندگی، بازی بزرگ دادوستد است؛ زیرا آنچه آدمی بکارد، همان را درو خواهد کرد.
یعنی هر آنچه از آدمی در سخن یا عمل آشکار شود یا بروز کند، به خود او باز خواهد گشت و هر چه بدهد باز خواهد گرفت.» کتاب حاضر را انتشارات مولف به چاپ رسانیده و توسط هافکو به فروش می رسد.
کتاب خودت را به فنا نده اثر گری جان بیشاپ
کتاب «خودت را به فنا نده» نوشتهی «گری جان بیشاپ» نویسندهی اسکاتلندیست که اولین بار در سال 2016 انتشار یافت. این کتاب که از پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز است کمک میکند تا به بهترین خودتان تبدیل شوید. در پشت جلد آن آمده: تمام مدتی که درگیر بگومگو و قضاوتهای درونی هستی، و البته هیچوقت هم متوقف نخواهند شد، صدایی آرام زیر گوشت زمزمه میکند: «خیلی تنبل و خرفتی و اصلا به درد هیچ کاری نمیخوری» تو حتی متوجه نیستی چقدر به این زمزمه اعتقاد داری یا چه اندازه تباهت میکند.
تو فقط تمام روز کار میکنی تا بر استرسها و فشارهای روحیات چیره شوی، زندگیات را نجات دهی و اگر نتوانی چرخ لعنتی زندگی را بچرخانی، تن به تسلیم میدهی و شاید هرگز به جایی که میخواستی در زندگی نرسی. شاید هیچگاه به آن شادی، اندام ایدهآل، شغل یا ارتباطی که آرزویش را داری نرسی. این کتاب به کسانی اختصاص دارد که آن خودگوییهای بیحاصل را تجربه کردهاند.
جریان بیپایان شک و بهانه، زندگی روزمره را به گند میکشد. این کتاب، سیلی دنیاست که بیدارت کند تا تواناییهایت را کشف کنی، خودت را به فنا ندهی و به بهترین خودت در زندگی تبدیل شوی. کتاب خودت را به فنا نده اثر گری جان بیشاپ با ترجمهی «حسین گازر» توسط انتشارات «کتاب کولهپشتی» منتشر شده است.
کتاب خودت باش دختر اثر ریچل هالیس
کتاب خودت باش دختر از پرفروشترین و محبوب ترین کتاب های سال 98 است که در سایت آمازون و نیویورک تایمز نیز در سال 2018 فروش بالایی داشته است. این کتاب که با نگرش مستقیم بر سبک زندگی زنان و دختران نوشته شده است دربارهی خودباوری و مسئولیتپذیری لازم برای شادی و رضایت در زندگی زنان و دختران نوشته شده است.
در این کتاب پروتوتایپها و تصاویر قالبی شکل گرفته توسط جامعه، رسانه و خانواده از زندگی یک زن مورد بررسی قرار میگیرد و سپس الگوی طبیعی و خوشبختانهای دیگر از زندگی ترسیم و معرفی میشود. در پشت جلد این کتاب آمده است: تا به حال این فکر به سرتان زده که آن قدرها هم که باید خوب نیستید؟ که به اندازۀ کافی لاغر نیستید؟ که مادر بدی هستید؟ آیا این فکر به سرتان زده که لیاقتتان همین است که با شما بدرفتاری شود؟ که هیچ ارزشی ندارید و هرگز به جایی نخواهی رسید؟ تمامی اینها دروغ است.
دروغهایی که توسط جامعه، رسانهها، خانوادههایمان، یا صادقانه بگویم، توسط خود شیطان ساخته شده و تداوم یافتهاند. این دروغها برای اعتماد به نفس و تواناییهای ما خطرناک و ویرانگر هستند. بزرگترین گناه این دروغها این است که اصلاً آنها را نمیشنویم. ما به ندرت دروغهایی را که دربارۀ خودمان ساختهایم میشنویم چون سالهاست که آنها با صدای بلند در گوشهایمان نجوا میشوند و از این رو شنیدنشان تبدیل به امری عادی شده است.
حرفهای نفرتانگیزی که هر روز بر سرمان آوار میشوند اما متوجهشان نمیشویم. در کتاب خودت باش دختر در مییابیم که تشخیص دروغهایی که در مورد خودمان باور کردهایم کلید تبدیل شدن به نسخۀ بهتری از خودمان است. اگر هم زمان با علم به اینکه بر ناملایمات زندگیمان تسلط داریم بتوانیم مرکز اصلی آنها را نیز پیدا کنیم آن وقت است که میتوانیم بهدرستی مسیرمان را تغییر دهیم.
کتاب تختخوابت را مرتب کن اثر حسین گازر
کتاب «تختخوابت را مرتب کن» نوشتهی «ژنرال ویلیام اج مک یون» و ترجمهی «حسین گازر» است. نویسنده در مقدمه کتاب آورده است: «در روز هفدهم ماه می سال ۲۰۱۴، من افتخار این را داشتم که در جشن فارغالتحصیلی دانشجویان دانشگاه تگزاس در آستین سخنرانی کنم. اگرچه خودم هم از همین دانشگاه فارغالتحصیل شده بودم، ولی بعید میدانستم یک ژنرال جنگی که زندگی حرفهای خود را در جنگ سپری کرده، خیلی مورد استقبال دانشجویان کالج قرار بگیرد.
اما دیدن آنهایی که با اشتیاق برای شنیدن سخنرانیام آمده بودند، مرا بسیار شگفتزده کرد. به نظر میرسید ده درسی که من در تمرینات نیروی دریایی یاد گرفتم و اساس صحبتهایم را شکل میداد، مورد توجه جمعیت بسیاری قرار گرفته است. این درسها و تجربیات ساده را در تمرینات نیروی دریایی کسب کردم و هر ده درس در مقابل چالشهای زندگی اهمیتی یکسان دارند و این مهم نیست که شما در چه مرحلهای از زندگی و دارای چه جایگاهی در جامعه باشید.
در سه سال گذشته، بارها و بارها مردم در خیابان جلویم را گرفتند تا داستانشان را برایم تعریف کنند. همهی آنها میخواستند بیشتر در اینباره بدانند که چطور این ده درس، زندگیام را شکل داده و دوست داشتند افرادی را بشناسند که در دوران حرفهای الهامبخش من بودند. این کتاب کوچک، تلاشی برای انجام این مهم است. هر فصل متن کوتاهی را در بر گرفته که حاوی یکی از همین درسهاست. امیدوارم از خواندن این کتاب لذت ببرید!» در قسمتی از کتاب میخوانیم: «جنسیت، پیشینهی مذهبی یا قومی، جهتگیری ذهنی و یا جایگاه اجتماعی شما مهم نیست.
در همین زمینه بخوانید: بهترین کتاب های دیوان اشعار کدامند؟
در این دنیا مشکلات ما مشابه است و درسهایی که برای غلبه بر این مشکلات و حرکت رو به جلو یاد میگیریم تغییر دادن خودمان و دنیای اطرافمان برای همهی ما به شکلی برابر کاربرد دارند.» این کتاب را انتشارات «کولهپشتی» منتشر کرده است.
کتاب فقط ساکت شو و انجامش بده اثر برایان تریسی
برایان تریسی در کتاب فقط ساکت شو و کارت رو انجام بده، یک روش ساده، عملی و اثبات شده هفت قسمتی را با شما به اشتراک خواهد گذاشت تا در چند ماه و چند سال آینده به موفقیتهایی دست پیدا کنید که از موفقیتهایی که اغلب مردم در طول مدت عمرشان بدست میآورند بیشتر است.
میتوان گفت که یکی از محورهای اصلی کتاب فقط ساکت شو و کارت رو انجام بده ، پاسخ به این سوال است که: «چرا بعضی از مردم موفقتر از دیگرانند؟» اساس موفقیت بر واژههایی نیست که شما میگویید، واژههایی مانند: ای کاش، امیدوارم، قصد دارم و …برایان تریسی (Brian Tracy) رئیس یک شرکت بینالمللی گسترش منابع انسانی است که اداره مرکزی آن در شهر ساحلی سولانا در ایالت کالیفرنیا است.
او نویسنده هفتاد کتاب بوده و بیش از هشتصد برنامه آموزشی صوتی و تصویری تولید کرده است. آموزشهای او به چهلودو زبان ترجمه شده و در شصتوچهار کشور مورداستفاده قرار میگیرند. او در امور اجتماعی شخصیت فعالی دارد و برای سازمانهای غیرانتفاعی متعدد به عنوان مشاور خدمت مینماید.هدف اصلی شما در زندگی چیست؟ به عقیده ارسطو پشت سر هر هدفی، هدف دیگری وجود دارد تا اینکه به هدف اصلی میرسید که شادمانی است…
تا هنگامیکه هنوز توقف نکردهاید اصلاً مهم نیست که چقدر آهسته میروید. شما آنچه که اعتقاد دارید نیستید بلکه شما خودِ همان اعتقاداتتان هستید. ترس از شکست بدترین اعتقاد است. ترس از شکست رفتار را فلج میکند و تفکر را تار و ابرآلوده مینماید.آنچه شما میگویید، آرزو میکنید، امیدوارید یا قصد انجام آن را دارید مهم نیست. تنها چیزی که مهم است کاری است که هم اکنون انجام می دهید.
کارهای شما ساعت به ساعت، دقیقه به دقیقه به شما و به هر آن کسی که در اطراف شماست میگوید که شما واقعاً چه کسی هستید و واقعاً چه میخواهید و دنبال چه هدفی حرکت میکنید. شما امروز همان کسی هستید که هستید و همان جایی هستید که هستید و این بدلیل تمام انتخابهای شما در گذشته تا به حال است.
شما نمیتوانید گذشته را تغییر دهید اما آینده را میتوانید.در جهان تنها یک نفر وجود دارد که میتواند شما را از رسیدن به موفقیت بزرگ بازدارد، و آن شخص خود شما هستید. اگر تصمیم بگیرید که در آینده هیچوقت ناامید نشوید به زودی پاسخ خودکار شما به هر مسئله یا گرفتاری، عنصر استقامت خواهد بود به طوری که حتی بدون فکر کردن درباره آن، خود را بالا خواهید کشید و حرکت رو به جلوی خود را حفظ خواهید نمود…
کتاب قلعه حیوانات اثر جورج اورول
کتاب مزرعه حیوانات اثر رماننویس و روزنامهنگار مشهور، «جورج اورول»، را «امیر امیرشاهی» ترجمه کرده است. این رمان زبانی ساده، روان و طنزآمیز دارد. در جایجای این کتاب بهکرات با کاراکترهایی آشنا میشویم که هریک سمبل طبقه یا قشر خاصی از جامعه هستند. اورول در این رمان برای به تصویر کشیدن هر یک از این طبقات و قشرها از حیوانات استفاده میکند.
برای مثال بنجامین یکی از این حیوانات است که نماد آن قشر صوفیمآب جامعه است که همواره منزوی است و امیدی به تغییر ندارد و یکی از کلیدیترین جملات کتاب مربوط به باورهای او نسبت به لایتغیر بودن زندگی است. در بخشی از متن این کتاب میخوانید: «تنها بنجامین معتقد بود که جزئیات زندگی طولانیاش را به خاطر دارد و میداند همهچیز همان است که همیشه بوده و بعدها نیز به همین منوال خواهد بود، زندگی نه بدتر میشود و نه بهتر.
او میگفت گرسنگی و مشقت قوانین لایتغیر زندگی است.» این چیزی نیست جز محکومکردن انقلابهای سوسیالیستی توسط افرادی که معتقدند ریشهی استثمار و ستم طبقاتی همواره پابرجا خواهد بود و جامعهی آرمانی سوسیالیستها تحقق نخواهد پذیرفت. اورول خود جزو کسانی بود که به نقاط مختلفی سفر کرده و همواره کشورهای سوسیالیستی را از نزدیک دیده بود.
او از منتقدان انقلابهای سوسیالیستی بود. نویسنده بهخوبی توانسته در قالب یک داستان نمادین، بسیاری از واقعیتهای اجتماعی و سیاسی یک جامعه را توصیف کند. کتاب حاضر را انتشارات «جامی» منتشر کرده و در اختیار مخاطبان قرار داده است.
کتاب ای کاش وقتی 20 ساله بودم می دانستم اثر تینا سیلیگ
کتاب «ای کاش وقتی 20ساله بودم میدانستم» را «تینا سیلیگ» نوشته و «محمدرضا آلیاسین» به فارسی برگردانده است. این اثر یکی از پرفروشهای بازار جهانی کتاب است که در توضیحات آن میخوانیم: «این کتاب نقل ماجراهای جذاب و حیرتانگیز افرادی است که نویسنده در مقام استاد، محقق، مشاور و… با آنها سروکار داشته است.
نقطهی اشتراک همهی این افراد آن است که بر تمام الگوها و مفروضات از پیش تعیینشده در ذهنشان خط بطلان کشیده و از چشماندازی کاملا متفاوت به همهچیز نگریستند. در نتیجه موقعیتهای بهظاهر پیشپاافتاده و بهدردنخور را به فرصتهایی مبدل ساختند که هرگز در حیطهی تصور و تخیلشان نمیگنجید.
«اوان اوان مکینتاش»، استاد، سخنران و کارشناس برجستهی رسانههای دیجیتالی در مورد این کتاب مینویسد: «کتاب ای کاش 20ساله بودم، میدانستم، کیمیایی بیهمتاست و هر اندیشه و عملی که از آن تاثیر پذیرد، به بخشی از این کیمیا تبدیل خواهد شد.» با مطالعهی این کتاب به این کشف بزرگ نائل خواهید آمد که مسائل همان فرصتها در جامهی مجهول مبدل است و میتوان با همتی مردانه و ارادهی قاطع برای احیای شکستهای گذشته قیام کرد.
این کتاب را انتشارات «هامون» منتشر کرده و در اختیار مخاطبان قرار داده است.
کتاب ملت عشق اثر الیف شافاک – رقعی
کتاب «ملت عشق» عنوان رمانی پرفروش از«الیف شافاک» نویسندهی ترک است که «ارسلان فصیحی» آن را به فارسی برگردانده است. ملت عشق داستانی عاشقانه از دلدادگی و رهایی است. داستان زندگی آرام و یکنواخت زنی در غرب است که درگیر اندیشههای عرفانی شرق میشود. «اللا روبینشتاین» چهل ساله در بیست سال اخیر همه زندگیاش را با توجه به زندگی زناشوییاش تنظیم کرده بود. تنها دلیل و عاملی که سمت و سوی زندگیاش را تعیین میکرد خانه و آسایش خانوادهاش بود.
تا اینکه بعد از بیست سال زندگی مشترک یک روز صبح خود را از بند این زندگی آزاد کرد و تک و تنها به سفری رفت که پایانی نامعلوم دارد. شاید عشق تنها دلیلی بود که «اللا» را از زندگی آرام و تکراری اش جدا کرد و در مسیری متلاطم قرار داد. در بخشی از کتاب می خوانید: «خیلی وقت پیش بود. به دلم افتاد رمانی بنویسم. ملت عشق. جرئت نکردم بنویسمش. زبانم لال شد، نوک قلمم کور. کفش آهنی پایم کردم. دنیا را گشتم. آدمهایی شناختم، قصههایی جمع کردم.
چندین بهار از آن زمان گذشته. کفشهای آهنی سوراخ شده؛ من اما هنوز خامم، هنوز هم در عشق همچو کودکان ناشی… مولانا خودش را «خاموش» مینامید؛ یعنی ساکت. هیچ به این موضوع اندیشیدهای که شاعری، آن هم شاعری که آوازهاش عالمگیر شده، انسانی که کار و بارش، هستیاش، چیستیاش، حتی هوایی که تنفس میکند چیزی نیست جز کلمهها و امضایش را پای بیش از پنجاه هزار بیت پرمعنا گذاشته چطور میشود که خودش را «خاموش» بنامد؟ کائنات هم مثل ما قلبی نازنین و قلبش تپشی منظم دارد. سالهاست به هر جا پا گذاشتهام آن صدا را شنیدهام. هر انسانی را جواهری پنهان و امانت پروردگار دانستهام و به گفتههایش گوش سپردهام.
شنیدن را دوست دارم؛ جملهها و کلمهها و حرفها را… اما چیزی که وادارم کرد این کتاب را بنویسم سکوت محض بود. اغلب مفسران مثنوی بر این نکته تاکید میکنند که این اثر جاودان با حرف «ب» شروع شده است.
در همین زمینه بخوانید: پر فروش ترین کتاب های سال 98
نخستین کلمهاش «بشنو!» است. یعنی میگویی تصادفی است شاعری که تخلصش «خاموش» بوده ارزشمندترین اثرش را با «بشنو» شروع میکند؟ راستی، خاموشی را میشود شنید؟ همه بخشهای این رمان نیز با همان حرف بیصدا شروع میشود. نپرس «چرا؟» خواهش میکنم. جوابش را تو پیدا کن و برای خودت نگه دار. چون در این راهها چنان حقیقتهایی هست که حتی هنگام روایتشان هم باید به مثابه راز درآیند.» این نسخه از رمان ملت عشق را انتشارات «ققنوس» در قطع رقعی منتشر کرده است.
کتاب اثر مرکب اثر دارن هاردی نشر داریوش
کتاب اثر مرکب، مضمون و هدف گذاری آن به نحوی است که مدیر، کارمند، مرد، زن، پیر، جوان و هر مخاطبی در هر قشر و سن و شغل و حرفه ای بتواند به فراخور نیازش از آن بهرمند شود و برای موفقیت و تداوم موفقیت به آن نیازمند باشد. تا آنجا که نویسنده در مقدمه کتاب ادعایی بزرگ می کند و می گوید: مهم نیست چه چیزی یاد می گیرید یا از چه استراتژی و تاکتیکی استفاده می کنید، موفقیت در نتیجه اثر مرکب به دست می آید.
از جهاتی، کتاب «اثر مرکب» نوشته ی «دارن هاردی» را می توان جان کلام کتاب هایی دانست که در دهه های گذشته در زمینه ی توانمند سازی و رسیدن به موفقیت منتشر شده اند. شاید به همین خاطر باشد که شماری از نام آورترین اساتید جهانی این رشته، نظرشان را در مورد این کتاب نوشته اند و همگان را به مطالعه ی دقیق و حتی چند باره ی آن دعوت کرده اند.
فلسفه و تفکر پشت این کتاب می تواند به حدی اثرگذار شود و تحول ایجاد کند که هیچ بعید نیست در سال های آینده گروه هایی در فضاهای آنلاین و آفلاین شکل بگیرند که حامل اندیشه ی اثر مرکب باشند. این کتاب درباره ی موفقیت است و آن چه برای دستیابی به موفقیت، واقعا لازم است. وقت آن رسیده که کسی این موضوع را رک و راست به شما بگوید.
مدتی طولانی ست که به بازی گرفته شده اید و فریب خورده اید. هیچ فرمول مخفی، نوش داروی سحرآمیز یا راه حل سریعی برای موفقیت وجود ندارد. شما هیچ وقت با روزی دو ساعت وقت گذراندن در اینترنت، به درآمد دویست هزار دلاری نمی رسید. هیچ وقت نمی توانید پانزده کیلوگرم از وزن تان را در یک هفته کم کنید، با مالیدن یک کرم روی صورت تان، بیست سال جوان تر نمی شوید، نمی توانید با خوردن یک قرص، زندگی زناشویی تان را درست کنید و موفقیت بادوام و پایدار را هم با هر برنامه ای که برای واقعی بودن بسیار عالی به نظر می رسد، به دست نمی آورید.
خیلی خوب می شد اگر می توانستید موفقیت، شهرت، عزت نفس، روابط خوب، سلامتی و آسایش و رفاه خودتان را در یک بسته ی ظریف و زیبای صدفی از فروشگاه محله تان بخرید. ولی موفقیت در این دنیا این طوری به دست نمی آید.
ما دائم با ادعاهای مهیج فزاینده ای درباره ی پولدار شدن، خوش اندام شدن، جوان تر شدن، جذاب تر شدن و… بمباران می شویم و معمولا همه ی آن ها ادعاهایی یک شبه با تلاش کم و پرداخت مثلا فقط ۹۵ /1۹ دلار هستند. این پیام های بازاریابی تکراری، احساس و درک ما را درباره ی آن چه که برای رسیدن به موفقیت لازم است، تحریف می کنند.
ما بینش مان را درباره ی اصول ساده اما عمیقی که برای موفقیت لازم و ضروری هستند، از دست داده ایم. من از این موضوع، خسته و کلافه شده ام. دیگر نمی توانم کنار بنشینم و ببینم که این پیام های بی معنی و نابخردانه، مردم را منحرف می کنند. من این کتاب را به این خاطر نوشتم که شما را برگردانم به اصول اولیه.
می خواهم به شما کمک کنم تا از این اغتشاش و درهم ریختگی خلاص شوید و روی همان اصول اساسی تمرکز کنید که واقعا مهم هستند. شما می توانید بلافاصله اصول موفقیت اثبات شده با زمان و تمرین هایی را که در این کتاب است، به کار بندید تا نتایجی پایدار و قابل سنجش به وجود آورید. می خواهم به شما یاد دهم که چگونه قدرت اثر مرکب را مهار کنید؛ همان سیستم عاملی که زندگی شما را اداره می کند؛ چه در جهت بهترشدن و چه در جهت بدترشدن.
اگر از این سیستم… کتاب حاضر را انتشارات «داریوش» منتشر کرده است و توسط هافکو در اختیار شما دوستداران کتاب و کتابخوانی قرار می گیرد.
کتاب جهانی که می بینم اثر آلبرت انیشتین
در قسمتی از این کتاب می خوانیم : از وقتی که ریاضیدانان از سرو کوله نظریه نسبیت بالا رفته اند ، دیگر خودم هم از آن سر در نمی آورم ، اما همین قدر می دانم که دو چیز در جهان بی پایان است : اول کهکشان ها و دوم حماقت بشر ،در مورد اول زیاد مطمئن نیستم. من نمی دانم که انسان ها با چه اسلحه ای در جنگ جهانی سوم با هم خواهند جنگید، اما در جنگ جهانی چهارم ، سلاح آن ها سنگ و چوب و چماق خواهد بود. در قسمتی دیگر از کتاب می خوانیم: من به آزادی بشر در معنای فلسفی اعتقاد ندارم.
هرکس نه تنها به واسطه عوامل خارجی بلکه به واسطه نیروی داخلی و نیاز های معنوی خویش در تکاپو است. شوپنهاور می گوید: شخص می تواند هرآنچه که اراده کرده است انجام دهد ولی نمیتواند با آنچه روی خواهد داد مقابله نماید. این مطلب از جوانی الهام بخش من بوده است و در مقابل سختی های زندگی خودم و نسبت به مشکلات دیگران تسلی خاطر و در مقابل با حوادث، صبور و شکیبایم نموده است.