۶۴٪ تخفیف ویژه فقط برای امروز

مشاهده محصولات شگفت‌انگیز
لوازم جانبی آلات موسیقیراهنمای خرید

بهترین میکروفون استودیویی حرفه‌ای از مارک‌های معروف

قیمت و خرید میکروفون استودیویی ارزان

وقتی صحبت از خرید میکروفون می‌شود افراد پیش از هر چیز به یاد میکروفون‌های استودیویی حرفه‌ای خواهند افتاد که کیفیت بسیار بالایی در ضبط صدا دارند. میکروفون مناسب استودیو از آنجایی که برای این محیط طراحی و ساخته شده است حساسیت بسیار بالایی داشته و کیفیت بسیار مطلوبی در ضبط صدا ارائه می‌دهد.

در ادامه این پست قصد داریم به بررسی و راهنمای خرید میکروفون استودیویی پرداخته و شما را با نکات و کلیه مواردی که باید پیش از خرید میکروفن مناسب برای کارهای حرفه‌ای استودیویی بررسی کنیم آشنا کنیم.

راهنمای خرید میکروفون استودیویی

قیمت میکروفون استودیویی به دلیل اینکه برای کارهای حرفه‌ای است بالا است که برای همین باید حسابی روی خرید این محصول حساسیت به خرج داده و بهترین گزینه را بر اساس نیاز خود انتخاب کنید. مثل هر چیز دیگری پیش از خرید یک سری نکات وجود دارد که باید آنها را بررسی کرده و سپس خرید خود را نهایی کنید.

انواع میکروفون برای استودیو

برای استودیو می‌توان از هر نوع میکروفون استفاده کرد که در انواع مختلفی وجود دارند. اما کیفیت خروجی کار مهم است که برای همین منظور باید از نوع مناسب استفاده کنید. به صورت کلی میکروفن‌ها به چهار گروه زیر دسته بندی می‌شوند.

میکروفون‌های داینامیک

میکروفون‌های داینامیک

در این مدل سیگنال صوتی به وسیله‌ی حرکت یک رسانای الکتریکی در یک میدان مغناطیسی ایجاد می‌شود. یک دیافراگم بسیار نازک و سبک در واکنش به فشار صدا به حرکت درآمده و تولید صدا می‌کند. دلیل آن هم از حرکت سیم پیچی که در میدان مغناطیسی معلق بوده و دارای جریان الکتریکی کوچکی است حادث می‌شود.

میکروفن های داینامیک نسبت به میکروفن‌های کاندنسر به فرکانس‌های بالا و فشار صدا حساسیت کمتری دارند؛ مقاومت بیشتری در برابر آسیب و قیمت کمتر نیز از دیگر مشخصه‌های آنهاست. این نوع برای ضبط درامز و گیتار الکتریک ایده آل هستند.

میکروفون‌های کاندنسر

میکروفون‌های کاندنسر

میکروفن کاندنسر شفافیت بسیار بالایی در تولید صدا دارد. دلیل آن هم حساسیت بیشتر به سرعت و جزئیات امواج صوتی است. این سیستم مکانیکی ساده، از یک دیافراگم رسانای بسیار باریک و کشیده تشکیل شده که در کنار دیسک فلزی(بک پلیت) قرار گرفته است.

این طراحی تشکیل یک خازن را می‌دهد که انرژی الکتریکی‌اش از یک منبع ولتاژ خارجی تامین می‌شود. این دیافراگم در واکنش به فشار صدا ارتعاش پیدا کرده و موجب تغییر ظرفیت خازن و تغییر ولتاژ می‌شود که در نهایت موجب تولید یک خروجی به شکل سیگنال خواهد شد.

میکروفن‌های کاندنسر به دو صورت سالید استیت و تیوب وجود دارند و دارای شکل‌ها و سایزهای مختلفی هستند؛ اما تمام آن‌ها بر اساس همین اصولی که گفته شد کار می‌کنند.

میکروفون‌های ریبون

میکروفون‌های ریبون

این میکروفن‌ها به لحاظ تجاری اولین میکروفن‌های دایرکشنال (جهت دار) موفق بودند که در دوران طلایی رادیو استفاده می‌شدند. این نوع به جای این که به مقدار فشار صدا پاسخ دهند، به velocity مولکول‌های هوا که در یک میدان مغناطیسی قوی معلق هستند واکنش نشان می‌دهند.

برای استفاده استودیویی، این اختلاف عملکرد، اگرچه ممکن است هنگام ضبط در یک محیط خارجی و در یک روز طوفانی تاثیر گذار باشد، اهمیت چندانی ندارد.

میکروفون‌های USB

میکروفون‌های USB

این دسته از میکروفون‌ها تمام اجزای میکروفن‌های دیگر را دارند؛ با این تفاوت که دو مدار بیشتر در میکروفن های USB است:

  • یک پری امپ آن-بورد: دیگر نیازی به اتصال میکروفن USB به میکسر یا یک پری امپ میکروفن اکسترنال وجود نخواهد داشت.
  • یک مبدل آنالوگ به دیجیتال: خروجی میکروفن را از آنالوگ به دیجیتال تبدیل کرده و امکان اتصال مستقیم به کامپیوتر را خواهد داد.

برای افرادی که جای ثابتی ندارند و مدام در حال جابجایی هستند چنین میکروفونی بهترین انتخاب است تا ضبط آسانی داشته باشند.

داشتن فرکانس پاسخگویی مناسب

هر میکروفون قادر است تا در یک بازه فرکانسی خاصی صدای متفاوت تولید کند. با استفاده از فرکانس می‌توانید بفهمید میکروفن مورد نظرتان در فرکانس‌های مختلف چه عملکردی را ازخود نشان خواهد داد. هرچه این بازه فرکانسی کف و سقف بیشتری را شامل شود حساسیت بالاتری در ضبط صدا خواهد داشت.

اگر حساسیت برای کاری که قرار است ضبط کنید اهمیت دارد باید میکروفونی با فرکانس بالا خریداری کنید که قادر باشد صداهایی با فرکانس بسیار پایین و بالا را به خوبی ضبط کند.


بهترین میکروفون استودیویی چی بخریم؟

انواع مختلفی از میکروفون‌های حرفه‌ای برای استودیو وجود دارند که به شکل‌های کاندنسر، لوله‌ای یا USB یافت می‌شوند. در ادامه این پست قصد داریم به معرفی 10 تا از بهترین میکروفون‌های استودیویی حرفه‌ای پرداخته و با بررسی مشخصات محصولات مناسبی را بر اساس قیمت و قابلیت‌هایی که دارند به شما معرفی کنیم.

میکروفون بویا BY-VM600

میکروفون بویا مدل BY-VM600

میکروفون BY-VM600 بویا یک میکروفون شات‌گانی است که با توجه به قیمت نسبتا ارزان آن، کیفیت صدایی بسیار عالی ارائه می‌کند. تکنولوژی این مدل صدای روبرو را ضبط و صدای اطراف و بک‌گراند را حذف می‌کند.

وزن کم، ابعاد مناسب، مجهز بودن به باتری، پشتیبانی از کابل ۳.۵ میلی‌متری و داشتن پایه‌ی اتصال به دوربین باعث شده است که استفاده از این میکروفون در پروژه‌های فیلم‌برداری آسان و بی‌دردسر باشد.

در همین زمینه بخوانید: بهترین دوربین فیلمبرداری

همچنین این محصول به فیلتر نرم‌کنندگی صدا و فیلتر برش فرکانس‌های پایین مجهز است. بادشکن ارائه شده همراه این محصول باعث می‌شود تأثیر صدای باد روی ضبط تا حد بسیار زیادی کاهش یابد و همچنین از صداهایی که ممکن است در اثر تکان ناگهانی میکروفون ایجاد شود جلوگیری کند.

نوع میکروفنکندانسر الکترونیکی
نوع کاربریوکال
رابطجک 3.5 میلی متری صدا
منبع تغذیهباتری
فرکانس پاسخ گویی18000-35 هرتز
حساسیت38dB- JH +/- 1dB دسی بل
نسبت سیگنال به نویز78 dB دسی بل

میکروفون استودیویی SF-910

میکروفون استودیویی مدل SF-910
نوع میکروفنکندانسر ترانزیستوری
نوع کاربریوکال , ساز آکوستیک , سخنرانی
رابطجک 3.5 میلی متری صدا
منبع تغذیهمستقل
فرکانس پاسخ گویی50-16000 هرتز
حساسیت3 دسی بل
امپدانس خروجی2.2 اهم
نسبت سیگنال به نویز36 دسی بل
سایر مشخصاتمیکروفون استودیویی مدل SF-910
مناسب برای ویدیو کنفرانس
مناسب برای ویدیو چت
مناسب برای گیمینگ
طول کابل 1.8 متر

میکروفون کاندنسر استودیویی اس‌ای الکترونیکس X1 Vocal Pack

میکروفون کاندنسر استودیویی اس ای الکترونیکس مدل X1 Vocal Pack

پک میکروفون وکال X1 ساخت کمپانی «اس ای الکترونیکس» (SE-Electonics) تمام آنچه برای ضبط صدا در پروژه‌های صدابرداری یا استودیوی خانگی خود احتیاج دارید را در اختیار شما قرار خواهد داد. این مجموعه شامل یک میکروفون کاندنسر مدل X1 ، یک پایه ضربه ضد شوک میکروفون، یک پاپ فیلتر فلزی و یک کابل باکیفیت سه متری میکروفون همگی ساخت کمپانی SE Electonics می‌شود.

سیستم منحصربه‌فرد شک ماونت این میکروفون نصب و سرهم کردن آسان و سریع را برای این میکروفون به ارمغان می‌آورد. میکروفون کاندنسر به کار گرفته شده در این مجموعه از میکروفون‌های باکیفیت و دست‌ساز کمپانی اس ای الکترونیکس است که با دیافراگم 1 اینچی خود صدایی شفاف و غنی را به شما عرضه خواهد کرد. کلید Pad این میکروفون با ظرفیت 10دسی‌بل امکان به همراه سوییچ حذف باس نیز جذب صدا از لول‌های بالا و نویز فرکانس‌هایی پایین را حذف خواهد کرد.

در همین زمینه بخوانید: بهترین هدفون استودیویی حرفه ای

این مجموعه برای فعالیت به یک فانتوم پاور 48 ولت نیاز دارد که باید توجه داشته باشید منبعی که کابل میکروفون به آن متصل می‌شود تأمین‌کننده این انرژی باشد. برای استفاده از این میکروفون در محیط‌هایی که ازنظر آکوستیکی بهینه نشده‌اند شاید بهتر باشد که از این مجموعه به همراه یک ایزولاتور میکروفون برای ایجاد فضای آکوستیکی مناسب‌تر استفاده کنند تا بازگشت صدا به میکروفون را کاهش دهند. استفاده از این مجموعه میکروفون به تمام نوازندگان و خوانندگان و سازندگان پادکست پیشنهاد می‌شود.

نوع میکروفنکندانسر ترانزیستوری
نوع کاربریوکال , ساز آکوستیک , پیانو
رابطXLR
منبع تغذیهفانتوم پاور 48 + ولت
فرکانس پاسخ گویی20Hz-20kHz هرتز
حساسیت-32 DB دسی بل
امپدانس خروجی200 اهم

میکروفون پلوز PU3012 مناسب دوربین‌های DSLR و DV

میکروفون پلوز مدل PU3012 مناسب برای دوربین های DSLR و DV
نوع میکروفنکندانسر الکترونیکی
نوع کاربریوکال
رابطجک 3.5 میلی متری صدا
منبع تغذیهباتری
فرکانس پاسخ گویی30 تا 15000 هرتز
حساسیت-20 / -40 دسی بل
سایر مشخصاتSNR :70dB(1KHZ At1 Pa
Max SPL: 120dB@1khz,1%THD Into 1K Load
Geometric Noise: 20dB SPL
Validity of battery: 600 hours
Size of microphone tube: 22*180mm

میکروفون شات گان بویا BY-VM01

میکروفون شات گان بویا مدل BY-VM01

میکروفون مینی شات گان بویا مدل BY-VM01 این میکروفون برای استفاده های عمومی طراحی شده است. با طراحی ساده و کاربری مناسب با این میکروفون می توانید حتی صدای محیط را به شکل قابل قبولی ضبط کنید. این مدل با دوربین های اس ال آر، دوربین های تصویر برداری و دستگاه های ضبط ویدیو سازگار است.

در همین زمینه بخوانید: بررسی هدفو Gear Iconx 2018 سامسونگ

با مانت لرزشگیر و بادشکن این میکروفون می توانید از این مدل در فضاهای باز به خوبی استفاده کنید. طراحی این میکروفون با ساختار پلاستیکِ تقویت شده و جمع و جور و بسیار سبک می تواند بر روی دوربین عملکرد قابل قبولی را به ارمغان بیاورد. برای راه اندازی این میکروفون تنها به یک باتری با سایز AAA احتیاج دارید که در قمست بالایی این وسیله نصب می شود.

نوع میکروفنشاتگان
نوع کاربریوکال
رابطجک 3.5 میلی متری صدا
منبع تغذیهباتری
فرکانس پاسخ گویی38- 20000 هرتز
حساسیت40 دسی بل
فیلتر نرم کنندگی صدادارد

میکروفن کاندنسر الکترون UM900

میکروفن کاندنسر الکترون مدل UM900
نوع میکروفنکندانسر ترانزیستوری
نوع کاربریوکال , ساز آکوستیک , آمپ گیتار الکتریک , پیانو , سخنرانی
رابطپورت USB
منبع تغذیهپورت USB
فرکانس پاسخ گویی20Hz-20kHz هرتز
حساسیت32 دسی بل
الگوی قطبیcardioid

میکروفون کاندنسر استودیویی بلو Ember

میکروفون کاندنسر استودیو بلو مدل Ember

میکروفون Blue Ember دست یابی به جزئیات صدا را برای همگان راحت و سهل‌الوصول می‌سازد. قطعات الکترونیک درجه یک به کار گرفته شده در این میکروفون، ارائه دهنده سیگنالی تمیز و قدرتمند با هدروم باز و فراخ می‌باشند. کپسول کاندنسور سفارشی این میکروفون توسط دست با دیگر مختصات میکروفون همساز شده، و در نتیجه کوچکترین جزئیات صدا دریافت می‌شود.

در همین زمینه بخوانید: بهترین دستگاه رکوردر و ضبط صدا

از طرفی، شکل دریافت کاردیوید این میکروفون، سر و صداهای اطراف را پس می‌زند. طراحی جمع و جور و حالت “نسب از کنار” این میکروفون، موجب راحتی قرار دادن آنرا در فضا های تنگ می‌باشد و در ضمن بخوبی روی دوربین ها می‌نشیند. با Ember صدای شناخته شده Blue را وارد فضای کاری خود کنید.

نوع میکروفنکندانسر ترانزیستوری
نوع کاربریوکال , ساز آکوستیک
رابطXLR
منبع تغذیهفانتوم پاور 48 + ولت
فرکانس پاسخ گویی38Hz-20kHz هرتز
حساسیت132 دسی بل
امپدانس خروجی40 اهم

میکروفون کاندنسر استودیو مرنتز MPM-1000U

میکروفون کاندنسر استودیو مرنتز مدل MPM-1000U
نوع میکروفنکندانسر الکترونیکی
نوع کاربریوکال , ساز آکوستیک
رابطپورت USB
منبع تغذیهپورت USB
فرکانس پاسخ گویی20Hz – 17Khz هرتز
حساسیت34 دسی بل

میکروفون کاندنسر استودیو الکترون Beta 5

میکروفون کاندنسر استودیو الکترون مدل Beta 5
نوع میکروفنکندانسر ترانزیستوری
نوع کاربریوکال
رابطXLR
منبع تغذیهفانتوم پاور 48 + ولت
فرکانس پاسخ گویی20-20K هرتز
حساسیت-32 DB دسی بل

میکروفون استودیویی یانمای SF-900

میکروفون استودیویی یانمای مدل SF-900
نوع میکروفنکندانسر ترانزیستوری
نوع کاربریوکال , سخنرانی
رابطپورت USB
منبع تغذیهپورت USB
فرکانس پاسخ گویی20HZ-20KHz هرتز
حساسیت46 دسی بل

در این پست به بررسی و راهنمای خرید میکروفون استودیویی حرفه‌ای از برندهای معروفی مثل بویا، کاندنسر، پلوز، یانمای و بلو پرداخته و شما را با انواع مختلفی از میکروفن‌های حرفه‌ای برای استودیو آشنا کردیم.

امتیاز نوشته

به این نوشته چه امتیازی میدی؟

میانگین امتیازها: 5 / 5. تعداد آرا: 1

این مطالب را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا