۶۴٪ تخفیف ویژه فقط برای امروز

مشاهده محصولات شگفت‌انگیز
دیجیتال مارکتینگ

نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی حرفه ای سئو شده +نمونه

رپورتاژنویسی راهی است که از طریق آن می‌توانید محصول یا برند خود را به کاربران در رسانه‌های مختلف معرفی کنید. این رسانه‌ها صدها کاربر دارند که روزانه از آن بازدید می‌کنند و صرفا با همین میزان ارزشی که شما برای نوشتن رپورتاژ آگهی صرف کردید، در مورد برند شما قضاوت خواهند نمود.

اینکه شما با استفاده از محتوا مخاطب را ترغیب کنید از خدمات، محصولات و برند شما استفاده کنند کاری دشوار است که لازمه آن داشتن مهارت در زمینه نوشتن رپورتاژ است. در ادامه این مقاله قصد داریم در مورد این موضوع گفتگو کرده و ببینیم که برای نوشتن متن یک رپورتاژ خوب و عالی باید به چه چیزهایی دقت کنیم.

نکات نوشتن رپورتاژ آگهی حرفه ای

درست است که رپورتاژ نویسی نوعی تبلیغ محصول است؛ اما قرار نیست که شما محتوایی کاملا تبلیغاتی و سرشار از کلمات، اصطلاحات و واژه‌هایی بنویسید و سعی در تعریف خود داشته باشید. قرار نیست کاربر را فریب داده و با دروغ یا در حالت بهتر تعریف بیش از حد، بگویید که در زمینه فعالیتی که دارید، «ما خوب هستیم»!

بازار هدف رپورتاژ آگهی

بازار هدف خود را مشخص کنید

مطمئنا اولین نکته‌ای که باید در نوشتن محتوای رپورتاژ به آن توجه کنید شناخت درست از بازار هدف و پرسونای مخاطبان است. اگر صاحب کسب و کار باشید یا اینکه در تیم تولید محتوای آن فعالیت داشته باشید موضوع برای شما ساده است و شناخت درستی از آن دارید.

در غیر این صورت باید مخاطبان و بازار هدف رپورتاژ را بررسی کنید و ببینید که برای نوشتن چنین رپورتاژی روی چه چیزهایی می‌توانید تمرکز کنید که مخاطب را تا انتها درگیر کند.

بسیار از افراد به دلیل عدم شناخت از بازار هدف و رفتاری که مشتریان یک کسب و کار در برابر خواندن محتوای آن دارند آشنایی ندارند و با نوشتن طولانی‌تر و اضافه‌گویی تصور می‌کنند که رپورتاژ بهتری در پایان کار در خواهد آمد.

مخاطبان شما چه کسانی هستند؟

نکته دوم برای نوشتن محتوای رپورتاژ آگهی این است که مخاطب را درست بشناسید و با توجه به بازار هدف کسب و کار بدانید که به چه چیزی فکر می‌کنند. شما باید با شناخت درست از سن کاربران، تصور و روحیاتی که بر اساس جنسیت دارند، موقعیت جغرافیایی و فرهنگ حاکم در آن ناحیه، لحن نوشته و ده‌ها عامل ریز و درست دیگر مخاطب خود را دقیقا زیر ذره‌بین قرار دهید.

شناخت درست از مخاطب و بازار هدف اولین موضوعی هستند که باعث می‌شود محتوای یک رپورتاژ موفق عمل کرده و نرخ تبدیل بالایی هم داشته باشد.

با رسانه منتشر کننده رپورتاژ دوست باشید

اینکه صرفا در سایت‌هایی که ترافیک فوق‌العاده دارند رپورتاژ درج کنید کاملا غلط است. به عنوان نمونه یک سایت در زمینه فناوری را در نظر بگیرید که ماهانه میلیون‌ها بازدیدکننده داشته و کاربران درگیری فراوانی هم با مطالب منتشر شده در آن دارند.

اما در مقابل ما قرار باشد که در چنین رسانه‌ای در مورد محصولی مانند کود دامی صحبت کنیم. درج چنین رپورتاژی به هیچ وجه ارتباطی با آن رسانه نداشته و حتی ارزشی هم برای کسب و کار خلق نخواهد کرد. حتی اگر فکر کنیم که رسانه مورد نظر بیشترین ترافیک بازدید را در ایران در اختیار دارد.

در مقابل اگر این رپورتاژ را در سایتی که درست با همین موضوع مرتبط بوده و در مورد کشاورزی، دامداری و طیور محتوا درج می‌کند آن را منتشر کنید، با اینکه تعداد بازدید بسیار کمتری در مقابل رسانه فناوری خواهد داشت؛ اما نرخ تبدیل بسیار بالایی در خرید و تبدیل مخاطب به مشتری دارد. چرا که بازار هدف درستی انتخاب شده است.

شما نیز به عنوان تولید کننده محتوای رپورتاژ باید با رسانه و کسب و کار آشنایی دقیقی داشته باشید تا متناسب با مخاطبان و موضوعاتی که در این رسانه وجود دارد یک محتوای عالی تولید کنید.

انتخاب عنوان مناسب برای رپورتاژ آگهی

با عنوان جذاب مخاطب را شکار کنید

اولین تیری که باعث می‌شود مخاطب محتوای رپورتاژ را باز کرده و آن را مطالعه کند، استفاده از عنوان جذاب و وسوسه‌کننده است. لذا باید در عناوین خود از کلمات داغی که باعث افزایش نرخ کلید و مشاهده محتوای رپورتاژ می‌شوند استفاده کنید.

برخی از نکاتی که می‌تواند در این موضوع دخیل باشد استفاده از تکنیک‌های زیر است:

چکیده اصلی محتوا را در قالب کلمه کلیدی درج کنید

شما باید تیتری انتخاب کنید که دقیقا در راستای رفع نیاز مشتری باشد. اینکه شما عنوانی استفاده کنید که با هدف سئو بوده اما در مقابل مخاطب با خواندن مخاطب با چیز متفاوتی روبه‌رو شود تاثیر بدی روی برند شما در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند.

موسیقی را در عنوان آگهی جاری کنید

سعی کنید با واج آرایی کردن و استفاده از کلماتی که ریتم خاصی به محتوای آگهی می‌دهند مخاطب را طوری درگیر کنید که عنوان را موسیقی وار مطالعه کند. استفاده از کلمات و ریتمی که یادآور موسیقی‌های نوستالژیک و محبوب باشد می‌تواند در این مورد به‌خصوص به شما کمک کند.

از تیتر وسوسه کننده که تا حدی مبهم است استفاده کنید

سعی کنید عنوان را تا حدودی مبهم انتخاب کنید که با طرح سوال در ذهن مخاطب باعث کنجکاو کردن وی شود. این موضوع تاثیر بسیار زیادی در کلیک کردن روی عنوان دارد تا کاربر برای رسیدن به پاسخی که در ذهن وی ایجاد کردید روی آن کلیک کند.

در محتوای مقدمه نیز سعی کنید تا حدودی این ابهام را پیاده سازی کنید که منجر شود محتوای رپورتاژ را تا انتها برای رسیدن به پاسخ مطالعه کند. شما می‌توانید در کنار پاسخ دادن به کاربر، چیزهای خیلی بیشتری را هم به عنوان مستند و منبع به کاربر ارائه کنید که جنبه آموزشی و خلق ارزش برای برند شما خواهد داشت.

از کلمات تبلیغاتی که باعث دفع مخاطب می‌شود استفاده نکنید

امروزه درک کاربران به دلیل حجم گسترده تبلیغاتی که وجود دارد بالا رفته و همین که برخی کلمات را در عنوان مشاهده می‌کنند تصور به تبلیغاتی بودن آن دارند. بنابراین بهتر است که از این گونه کلمات استفاده نکنید.

کلماتی مانند «بهترین، برترین، ارزان، فوق العاده، جالب‌ترین و…» از این گروه کلماتی هستند که نباید از آنها استفاده کنید. در مقابل می‌توانید از کلماتی مانند «مقایسه، بررسی و نقد» استفاده کنید که البته باید محتوای آگهی نیز با همین هدف نگارش شده باشد.

استفاده از فایل چند رسانه ای برای نوشتن رپورتاژ

استفاده از فایل چند رسانه ای را فراموش نکنید

تصاویر، اینفوگرافیک، پادکست و ویدئو جزو محبوب‌ترین ساختارهای محتوایی هستند که کاربران به دلیل اینکه ارتباط سریع‌تری برای برداشت نتیجه از محتوا دارند علاقه بیشتری به آنها دارند. علاوه بر این نسبت به محتوای متنی، سرعت دریافت پیغام در آنها بیشتر است.

توجه: سایت تاپترین به عنوان یکی از رسانه‌هایی است که امکان پذیرش انواع این نوع محتوا را در قالب رپورتاژ فراهم آورده است. بر خلاف سایر رسانه‌ها شما می‌توانید از تعداد بیشتر تصویر در محتوای آگهی استفاده کنید. علاوه بر این امکان درج پادکست و ویدئو نیز در محتوای رپورتاژ وجود دارد. جهت بررسی بسته‌های درج رپورتاژ آگهی کافی است روی دکمه زیر کلیک کنید. خرید رپورتاژ آگهی ویدئویی

لذا توصیه می‌شوند تا جایی که رسانه مورد نظر امکان استفاده از این نوع فایل‌ها را در اختیارتان قرار می‌دهد، از آنها برای تاثیر بهتر محتوا بهره ببرید. جدایی از اینکه وجود این نوع محتواها در رپورتاژ به سئو آن نیز کمک می‌کند.

مقدمه و چکیده عالی برای ترغیب مشتری داشته باشید

تا اینجای کار شما شاید فقط ۵۰ درصد از مسیر را به درستی طی کرده باشید. کار سخت درست در این مرحله انجام می‌گیرد که باید مخاطب را ترغیب کنید که محتوای شما را مطالعه کند.

لذا باید یک مقدمه عالی بنویسید که در حد ۵۰ تا ۱۰۰ کلمه آن را ترغیب به خواندن ادامه آگهی کنید. مهم‌ترین دلیلی که باعث می‌شود بسیاری از رپورتاژها در خوانده شدن توسط کاربر شکست بخورند همین مسئله است. در مقالات بعدی به بررسی دقیق‌تر این موضوع برای اینکه چطور مقدمه و لید درستی تهیه کنید می‌پردازم.

این بخش از محتوای آگهی در واقع چکیده و عساره محتوای شماست که مخاطب انتخاب می‌کند آیا خواندن ادامه آن ارزش دارد یا نه؟!

نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی حرفه ای سئو شده

محتوا را با نهایت جذابیت ادامه دهید تا مخاطب آن را کامل بخواند

در این مرحله حالا شما باید راوی داستان باشید و با گرفتن سکان روایتگری در محتوا کاربر را به ادامه خواندن محتوا دعوت کنید. با انتخاب کلمات درست و در کنار هم چیدن آنها کاری کنید که محتوا ارزش و تاثیر خود را روی مخاطب بگذارد.

در این مرحله از تولید محتوای رپورتاژ شما باید به نکات زیر توجه ویژه داشته باشید:

برند و محصول را به بهترین شکل معرفی کنید

به این فکر کنید که کاربر قرار نیست با شما درد و دل کرده و بابت خواندن محتوا هزینه به شما بپردازد. بلکه این شما هستید که باید با مطرح کردن مشکلاتی که کاربر دارد، نیازی که محصول شما از وی رفع می‌کند و از همه مهم‌تر به راهکارهایی که برند شما ارائه می‌کند در جهت رفع آنها محتوایی را تهیه کنید.

باید سعی کنید که با داستان سرایی و مزایایی که استفاده از محصول برند شما برای رفع مشکلات پیش روی کاربر دارد، آنها را به خرید کردن ترغیب کنید. در این بین استفاده از نظرات مشتریان، خصوصا اینفلوئنسرها و آنهایی که شناخته شده هستند می‌تواند به شما کمک بیشتری در تاثیر این موضوع داشته باشد.

بخش اعظم محتوا را به آموزش و دادن اطلاعات به کاربر اختصاص دهید

در محتوای رپورتاژ آگهی قرار نیست که حتما شما کل محتوا را به معرفی کسب و کار، محصول و برند خود بپردازید. چرا که کاربران هیچ علاقه‌ای به اینکه بدانند شما که هستید، از کجا آمده‌اید و بهر چه آمده‌اید علاقه‌ای ندارند. بلکه آنها می‌خواهند بدانند که شما چه راهکاری را برای آنها ارائه می‌کنید.

بنابراین سعی کنید که بخش بیشتر محتوا را به رفع مشکل، آموزش دادن و ارائه اطلاعات اختصاص داده و تنها ۲۰ درصد از محتوا را، آن هم در بخش پایانی برای معرفی برند و کسب و کار خود اختصاص دهید.

مخاطب را درگیر کنید و در لابه لای آن کاربر را به چالش بکشید

سعی کنید در لابه‌لای محتوا با طرح پرسش و ایجاد سوالات بیشتر مخاطب را با محتوا درگیر کنید که به چالش کشیده شود. سپس در ادامه می‌توانید به سوالاتی که در ذهن مخاطب ایجاد کردید و آنها را حسابی درگیر کردید پاسخ دهید.

در این بین شما باید ضمن اینکه احساسی با مخاطب در حال گفتگو هستید، از منطق نیز بهره کافی را برده و کلمات تاثیر گذار و درستی را برای به چالش کشیدن انتخاب کنید. داستان سرایی کردن در این مرحله، معرفی نمونه اتفاقات و چیزهایی که برای کاربر جذابیت داشته باشد عالی است.

سعی کنید حتما از آمار در کنار ذکر منبع برای افزایش اعتماد کاربر استفاده کنید

برای اینکه مخاطب به محتوای شما اعتماد کند و شما نیز به صورت مستند با وی در حال گفتگو باشید سعی کنید حتما از آمار و ارقام معروف استفاده کنید.

آمارهایی که توسط سازمان‌های جهانی و در سطح وسیع انجام گرفته باشد که کاربر اصلا تصوری از آنها نداشته باشد می‌تواند این اعتماد را بیشتر کند. خصوصا اینکه استفاده از تصاویر با انواع نمودار باعث می‌شود کاربر توجه بیشتری به این آمار کرده و آنها را مستندتر برداشت کند.

مسئله بعدی که باید به آن دقت کنید این است که شما در موثیر بودن این آمار چقدر موثر بوده‌اید؟ می‌توانید برای کاربران مشخص کنید که برند و محصول شما در این بین چقدر از این آمار را به خود اختصاص داده است.

محتوا را به استفاده از تیتربندی درست به چند بخش تقسیم کنید

برای اینکه مخاطب در بین حجم بالایی از انواع متن گم نشود و اینکه بخش‌بندی را در محتوا پیاده کنید حتما از تیترهای H به صورت درست استفادع کنید.

این موضوع هم از نظر سئو حائز اهمیت است و هم اینکه به دلیل بزرگ بودن سایز این نوع متن‌ها، باعث می‌شود مخاطب ارتباط چشمی بهتری با آنها ایجاد کرده و با نگاه سرسری که در ابتدا به محتوا داشته است، یک پیش زمینه و تصور از محتوایی که قرار است مطالعه کند داشته باشد.

از بیهوده گویی و استفاده از کلمات پیچیده دوری کنید

باید به ساده‌ترین شکل ممکن و ایجاز با مخاطب صحبت کنید. استفاده از عبارات، اصطلاحات و جملاتی که کاربر علاقه‌ای به خواندن آنها ندارد باعث می‌شود به درستی نتواند محتوای رپورتاژ را درک کرده و به صورت کلی از ادامه خواندن آن منصرف شود.

در هنگام نوشتن محتوا رپورتاژ باید اینطور فکر کنید که شما در حال تهیه محتوایی برای کاربری هستید که آشنایی بسیار ساده‌ای با این حوزه دارد. سعی کنید با کاربر دوست باشید و از جملات و کلمات بسیار ساده و پیش پا افتاده استفاده کنید که ارتباط بهتری با کاربر برقرار می‌کنند.

درگیر کردن مخاطب برای انجام کاری در رپورتاژ

مخاطب را با دعوت به انجام کاری درگیر کنید

سعی کنید در نگارش محتوا متناسب با ساختاری که محتوا دارد کاربر را به انجام کاری ترغیب کنید. برای نمونه اگر در حال معرفی یک محصول هستید، برای اینکه تاثیر استفاده از این محصول را نشان دهید می‌توانید از کاربر بخواهید که همین حالا از جای خود بلند شده و با استفاده از ابزارهای موجود در خانه سعی در رفع مشکل داشته باشند.

کاربرانی که چنین کاری انجام نخواهند داد را هم باید در نظر گرفت. در نتیجه می‌توانید خودتان در قالب یک فردی که در لحظه دارد این کار را انجام می‌دهد اتفاقات را شرح دهید.

یا اینکه می‌توانید یک کد QR با هدف خاصی ایجاد کرده و از کاربر بخواهید که با اسکن کردن آن به چیزی برسد. به هر شکلی که شده سعی کنید از ابزار مختلف برای درگیر کردن کاربر استفاده کنید.

جمع بندی کرده و مخاطب را به سایت هدایت کنید

در پایان سعی کنید که یک جمع بندی از چکیده محتوا داشته باشید. در این بخش است که باید یک Call To Action نیز برای اینکه کاربر را برای دعوت از بازدید سایت باید انجام دهید. یا اینکه می‌توانید با درج شماره تماس کاری کنید که کاربر همین حالا با شرکت شما در خصوص محصول و خدماتی که ارائه می‌کنید تماس بگیرید.

یک ایده عالی دیگر ارائه کد تخفیف مخصوص کاربران رسانه مورد نظر است. به عنوان مثال می‌توانید یک کد تخفیف با نام toptarin را برای کاربران رسانه ما ایجاد کرده و درون رپورتاژ خود که در سایت تاپترین منتشر کردید، به آنها اعلام کنید که برای خرید ارزان می‌توانند از این کد استفاده کنند.

کد تخفیف یک راهکار عالی است که در صورت یکسان بودن با نام رسانه می‌تواند باعث حس اعتماد کاربران همان رسانه شود تا آنها را ترغیب به خرید نماید. علاوه بر این در دادن این کد تخفیف نیز باید یک سری محدودیت در نظر بگیرید. برای مثال محدود کردن آن روی تعداد محدودی باعث می‌شود تا کاربر بیشتر برای استفاده و خرید از شما ترغیب شود؛ چرا که به تعداد محدود ایجاد شده است.


اصول رعایت سئو رپورتاژ آگهی

تا اینجای کار تلاش ما این بوده تا رپورتاژ را طوری بنویسیم که برای کاربر جذاب بوده و باعث تعامل وی با محتوای آن شود. اما بخش مهم دیگری که باید به آن توجه کرد موتورهای جستجو است که با رعایت نکات کلیدی سئو، کاری کنیم که رپورتاژ برای موتورهای جستجو نیز بهینه شده و حتی در جستجوی کاربران نیز در رتبه بالایی نمایش داده شود.

انتخاب عنوان صفحه مناسب

انتخاب عنوان اولین موضوعی است که می‌تواند در گرفتن رتبه رپورتاژ آگهی در موتور جستجو موثر باشد. ما برای عنوان رپورتاژ دو نوع عنوان داریم.

  • عنوانی که در سایت در قالب عنوان نوشته نمایش داده می‌شود.
  • عنوانی که در عنوان مرورگر به صورت Title نمایش داده می‌شود.

لذا شما عنوان دوم را که در تایتل صفحه و نتایج موتور جستجو نمایش داده می‌شود می‌توانید با ترکیبی از کلمات کلیدی آن را انتخاب کنید که سئو شده باشد. البته فراموش نکنید که در این عنوان جدایی از کلمات کلیدی، باید عنوان را طوری انتخاب کنیم که باعث ترغیب کاربر برای کلیک روی نتایج جستجو شود.

نوشتن متا دسکریپشن رپورتاژ آگهی

تهیه چکیده یا لید مناسب (متا دسکریپشن)

این بخش از محتوا در متا دسکریپشن نتایج جستجو نمایش داده می‌شود که بخش بعدی به عنوان عاملی موثر برای کلیک کاربر به حساب می‌آید. اگر متا دسکریپشن برای محتوای رپورتاژ خالی باشد، گوگل بر اساس کلمه جستجو شده آن را از درون محتوا پیشنهاد خواهد داد.

در غیر این صورت شما باید توضیحاتی انتخاب کنید که موجب ترغیب کاربر به کلیک روی نتیجه رپورتاژ شما در رسانه مورد نظر خواهد شد. استفاده از اموجی‌ها، کلمات ترغیب کننده مانند بهترین، مقایسه و… می‌تواند در افزایش نرخ کلیک موثر باشد.

رعایت استفاده از کلمات کلیدی

در جای‌جای محتوای رپورتاژ آگهی باید از کلمات کلیدی اصلی خود استفاده کنید و سعی کنید که کلمات long tail را نیز درون آن قرار دهید که در این گونه کلمات کلیدی رپورتاژ شما رتبه کسب نماید.

در نظر داشته باشید که صفحه‌ای که رپورتاژ شما در ان نمایش داده می‌شود در اختیار شماست و فرصتی است که شما امکان معرفی برند و کسب و کارتان را در آن دارید. بنابراین نباید از کنار آن به‌سادگی عبور کنید. چرا که رپورتاژ به نوعی معرف برند شما در رسانه‌های خبری، محتوایی و مورد اعتماد است که هر یک صدها کاربر را دارند.

استفاده درست از تیترها

در بخش بالایی گفتم که با استفاده از تگ‌های H سعی کنید محتوای رپورتاژ را بخش‌بندی کنید که کاربر ارتباط بهتری در خوانایی و همچنین ایجاد ارتباط با محتوا داشته باشد.

یکی از مزایای دیگر این کار سئو محتوا است. استفاده درست از این تگ‌ها خصوصا زمانی که شامل کلمات کلیدی باشند باعث می‌شود به سادگی در موتورهای جستجو رتبه دریافت نماید.

سئو تصاویر و Alt گذاری

در تصاویر و انواع رسانه‌ای که در محتوای آگهی درج می‌کنید حتما از Alt گذاری استفاده کنید که برای موتورهای جستجو مشخص باشد این نوع فایل معرف چه چیزی است.

استفاده از کلمات کلیدی در این بخش نیز باعث می‌شود تا در نتایج جستجوی تصویری و ویدئویی نیز رتبه گرفته و بخشی از کلیک‌ها برای مشاهده رپورتاژ را از این طریق دریافت کنید.

انتخاب موقعیت درست برای درج لینک

یکی از موضوعاتی که باعث دریافت نتیجه چه از نظر نرخ تبدیل کاربر و چه رتبه گرفتن در موتورهای جستجو می‌شود، قرار دادن لینک در جای درست است.

سعی کنید کلمه کلیدی اصلی خود را در پاراگراف‌های دوم و سوم درج کنید که قابل مشاهده هستند و موتور جستجو ارتباط سریع‌تری هم با آنها دارد. لینک‌های دوم و سوم چون از اهمیت کمتری برخوردار هستند می‌توانند در بخش میانی و انتهای رپورتاژ باشند.

در پایان رپورتاژ نیز حتما سعی کنید تا جایی که رسانه به شما اجازه می‌دهد آدرس دامنه خود را در فرمت‌های مختلفی که شامل نام دامنه و نام دامنه همراه با پسوند دامنه است ذکر کنید که به نوعی به صورت برند منشن بوده و باعث دریافت نتیجه بهتر از نظر سئو محتوا خواهد شد. لزومی ندارد که نام دامنه در این حالت لینک شده باشد.

همچنین اگر شماره تلفن یا آدرس ایمیل درج می‌کنید سعی کنید با استفاده از تگ‌های درج لینک که مخصوص tel و mailto هستند، آنها را لینک کنید تا کاربر مجبور به کپی کردن آنها نباشد و صرفا با یک کلیک به برنامه مناسب در دسکتاپ یا موبایل هدایت شود.

تعداد کلمات مناسب برای نوشتن محتوای رپورتاژ

معمولا تعداد کلمات مناسب برای درج رپورتاژ در رسانه‌های مختلف توصیه می‌شود که بالای ۱۲۰۰ کلمه باشند. اما اگر محتوا رپورتاژ طوری است که جنبه آموزش و دادن اطلاعات تخصصی به کاربر دارد، سعی کنید تا جایی که رسانه اجازه می‌دهد آن را به صورت کامل مصرف کنید و اطلاعات بیشتری را به کاربران بدهید.

توجه: سایت تاپترین به شما امکان درج محتوای رپورتاژ را تا ۳۵۰۰ کلمه و حتی بیشتر خواهد داد که می‌توانید با توجه به موضوع فعالیت این سایت در زمینه راهنمای خرید، نقد و بررسی و کمک به کاربران برای یافتن بهترین فروشگاه و ارائه دهنده خدمات بهره کافی را از آن ببرید. کافی است وارد صفحه خرید و سفارش رپورتاژ آگهی به آدرس https://toptarin.net/reportage/ شده و بسته‌های مختلف را با هم مقایسه کنید.

درج رپورتاژ با محتوایی کمتر از ۸۰۰ کلمه به هی وجه توصیه نمی‌شود. چرا که ارزش سئویی کافی نداشته و اینکه صرفا فکر کنید با هدف دریافت لینک از یک رسانه آن را تهیه می‌کنید، تصوری اشتباه و متناقض است. به همان اندازه که دریافت لینک از یک رسانه اهمیت دارد، چندین برابر آن نرخ تبدیل یک رپورتاژ اهمیت دارد تا بتوانید کاربران آن رسانه را به مشتری خود تبدیل کرده و برند خود را شناخته شده‌تر کنید.


جمع بندی و کلام آخر

نوشتن محتوای رپورتاز آگهی صرفا به این معنی نیست که شما قطاری از کلمات را به دنبال هم راه انداخته و راهی یک رسانه کنید. این قطار کلماتی شما باید لوکوموتیو قوی و قدرتمندی را داشته باشند که مزین به کپی رایتینگ، سئو و از همه مهم‌تر تعامل با کاربر است.

اینکه صرفا بخواهید با هدف گرفتن لینک با کیفیت از یک رسانه تصور کنید که متنی آماده را درج کنید که فقط برای گوگل مشخص باشد و آن را از بک لینک رایگان مجزا کند، کاملا اشتباه است. به این موضوع توجه کنید که رسانه‌ای که شما را معرفی می‌کند، شاید امروزه تعداد کاربرانی در حد چند صد نفر داشته باشد؛ اما قطعا در آینده کاربران آن به هزاران نفر خواهند رسید که درج محتوای نادرست می‌تواند به همان میزان تاثیر بد روی محصول و برند شما داشته باشد.

در پایان هر گونه سوال یا نظری در خصوص تهیه محتوای رپورتاژ دارید خوشحال می‌شویم از بخش نظرات با ما به گفتگو بپردازید. شما چه تجربیاتی در این خصوص دارید که استفاده از محتوا سبب شده تاثیر بهتری از رپورتاژ بگیرید؟

امتیاز نوشته

به این نوشته چه امتیازی میدی؟

میانگین امتیازها: 5 / 5. تعداد آرا: 4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا