
بهترین لپ تاپ لنوو کدام است؟ (بررسی تخصصی)
بهترین لپ تاپ لنوو برای کارهای گرافیکی +خرید لپ تاپ lenovo
شرکت لنوو(lenovo) یکی دیگر از تولیدکنندگان محصولات دیجیتال همچون لپ تاپ است که مدل های مختلفی نظیر یوگا، ideapad، Z، Y و G را تولید و به بازار جهانی عرضه میکند. این شرکت بر روی قابلیتهایی همچون لپ تاپ لمسی بیشتر تمرکز داشته و در کنار این قابلیت گاها لپ تاپ هایی با چرخش 180 درجه را نیز عرضه میکند که برای کاربری مالتی مدیا گزینه مناسبی هستند.
بعد از ایسوس این شرکت دومین فروشنده بزرگ لپ تاپ در دنیاست که در کشور ما نیز همین طور است؛ تمایل کاربران ایرانی برای اولویت بندی خرید لپ تاپی بر پایه سیستم عامل ویندوز ابتدا شرکت ایسوس و پس از آن لنوو است. شاید دلیل آن هم وجود محصولات متنوع متناسب با پولی باشد که برای خرید لپ تاپ لنوو صرف میکنیم. از انواع لپ تاپ اقتصادی لنوو تا لپ تاپ هایی برای کارهای دانشجویی، برنامه نویسی، کارهای گرافیکی و گیمینگ را میتوانید در سبد محصولات این شرکت چینی پیدا کنید.
حال در ادامه قصد داریم با معرفی انواع سری لپ تاپ های لنوو به بررسی نکاتی که برای خرید لپ تاپ لنوو وجود دارد پرداخته و در قالب یک راهنمای خرید جامع، بهترین لپ تاپ لنوو را برای کارهای مختلف مورد بررسی قرار دهیم. پس اگر قصد خرید لپ تاپ lenovo را دارید تا پایان با ما همراه باشید.
آشنایی کلی با خانواده لپ تاپ های لنوو
پیش از اینکه هر یک از مدل های لپ تاپ لنوو را برای کارهای مختلف برنامه نویسی، گرافیک و بازی مورد بررسی قرار دهیم ابتدا یک نگاه کلی به انواع سری لپ تاپ های لنوو میاندازیم تا ببینیم که هر یک از خانوادههای این برند برای انجام چه کارهایی مناسب هستند.
لپ تاپ لنوو سری ThinkPad (تینک پد)
این سری لپ تاپ لنوو درواقع متعلق به شرکت IBM آمریکا بودند که لنوو امتیاز ساخت آنها را خریداری کرد. تبلت های لنوو نیز در این سری وجود دارند که عمدتا برای کاربری قابل حمل و سخت افزار بالا هستند.
لپ تاپ لنوو سری IdeaPad (آیدیا پد)
این خانواده لپ تاپ لنوو بیشتر با هدف پسندیده شدن توسط عامه مردم ساخته شدهاند. به نوعی لپ تاپ میان رده به حساب میآیند که دارای ظاهری شیک و طراحی خاصی هستند که شامل قیمتهای اقتصادی تا بالا هستند.
لپ تاپ لنوو سری Essential (اسنشال)
سری اسنشال لنوو بیشتر مناسب کاربری رومزه هستند. افرادی که به دنبال لپ تاپی برای وبگردی، گوش دادن به موسیقی و دیدن فیلم هستند به خاطر قیمت اقتصادیترین که این خانواده دارد به دنبال خرید این مدلها هستند.
لپ تاپ لنوو سری Yoga (یوگا)
این سری از لپ تاپ لنوو را شاید بهتر باشد یک خانواده جدا به حساب نیاورد؛ چرا که متعلق به سری تینک پد هستند با این تفاوت که جزو لپ تاپ های هیبریدی لنوو به حساب میآیند.
لپ تاپ لنوو سری Legion (لژیون)
این سری از خانواده لنوو مناسب گیمینگ و انجام بازی هستند که از سخت افزارهای قوی در آنها استفاده شده است. اگر به دنبال بهترین لپ تاپ لنوو برای کارهای گرافیکی هم باشید این سری به شما پیشنهاد میشود.
حال در ادامه به بررسی تخصصی هر یک از این لپ تاپ های شرکت لنوو میپردازیم تا ببینیم هر خانواده برای انجام چه کارهایی مناسب است.

مشخصات و ویژگی لپ تاپ تینک پد لنوو
تاریخچه شکل گیری لپ تاپ تینک پد در شرکت IBM به آنجایی برمیگردد که کارمندان این شرکت در حال انتخاب نام برای این سری بودند. یکی از کارمندان کیفی چرمی را که کلمه THINK روی آن نقش بسته بود روی میز قرار داده بود که همین کیف چرمی و کلمه روی آن موجب شکل گیری این سری شد. بعدها لنوو امتیاز ساخت این خانواده را از شرکت IBM خریداری و در چین شروع به ساخت این لپ تاپ ها کرد.
این سری لپ تاپ همانطور که از نامگذاری آنها مشخص شده مدلی هستند نه اقتصادی و نه خیلی رده بالا که برای کارهای روزمره دفتری و کارمندی مناسب هستند. پس اگر قصد خرید لپ تاپی برای انجام کارهای روزانه در محیط کار دارید انتخابی عالی هستند که به دستههای زیر تقسیم بندی میشوند.
- ThinkPad A: همانطور که از نامش حدس زده میشود، از پردازندههای مرکزی AMD Ryzen در ساخت این سری استفاده شده که قدرت پردازش بالا برای کارهای پردازشی در زمینه محتوا را دارند. اگر تولیدکننده محتوا هستید که کار تدوین فیلم و دوره آموزشی انجام میدهید، استفاده از این سری به لطف پردازنده AMD مناسب است.
- ThinkPad E: این سری محصولاتی اقتصادی و با قیمت کم هستند که برای کارهای روزمره و خصوصا کسب و کارهای خورد مناسب هستند. اگر صرفا دنبال لپ تاپی برای مغازه و محیط کار هستید که امکان صدور فاکتور و کارهای ساده این چنینی را در اختیار قرار دهد میتوانید از این سری استفاده کنید.
- ThinkPad X: به لطف ضخامت کم و وزن بسیار کمی که دارند از نظر حمل و نقل بهترین گزینه هستند. اگر ویزیتور یک شرکت هستید و استفاده از تبلت کار شما را راه نمیاندازد یا اینکه دانشجو هستید که مدام باید لپ تاپ خود را حمل کنید این خانواده از نظر حمل و نقل انتخاب خوبی است.
- ThinkPad T: این سری هم برای محیطهای کاری سخت مناسب هستند. استفاده از بدنه قوی در برخی از آنها که آلومینیومی است سبب شده تا مقاومت بالایی داشته باشند. اما از نظر حمل و نقل ایدهآل نیستند و وزن نسبتا بالایی دارند.
- ThinkPad P: لپ تاپ هایی با همان ویژگی محصولات سری T هستند؛ با این تفاوت که از سخت افزارهای قویتری در آنها برای انجام کارهای پردازشی استفاده شده است.
- ThinkPad L: اگر فریلنسر هستید و کار شما طوری است که بیشتر در سفر بوده و نیازی به سخت افزار قوی ندارید، نیاز به لپ تاپ قابل حمل خواهید داشت که نیازهای شما را به خوبی پوشش دهد. از این سری میتوانید برای این کارها استفاده کنید که حمل سادهای داشته و مقاومت آنها برای محیطهای بیرون طراحی شده است. این سری در مدلهای ۱۳ تا ۱۵ اینچ تولید میشوند.
- ThinkPad 13: این سری مناسب سیستمهای آموزشی هستید که با نام کروم بوک نیز شناخته میشوند؛ دلیل آن هم پشتیبانی از سیستم عامل کرومیوم گوگل است.
- ThinkPad 11e: این سری در قالب محصولاتی اقتصادی به بازار عرضه شده که برای محیطهای آموزشی، خصوصا برای کودکان مناسب هستند.
سری لپ تاپ ثینک پد لنوو یک خانواده دیگر را با نام thinkpad yoga نیز در خود جای داده که در قالب لپ تاپ هیبریدی تولید میشوند. یعنی بخش صفحه کلید از بدنه قابل جدا شدن است یا اینکه با چرخش ۳۶۰ درجهای که دارد میتوانید از آنها به عنوان یک تبلت هم استفاده کنید.
خانواده یوگا برای افراد ویزیتور و کسانی که دنبال یک تبلت ویندوزی هستند گزینه خوبی است تا در محیطهای مختلفی که رفت و آمد دارند مدام دستگاه را با خود به همراه داشته باشند. وزن پایین، ضخامت کم و برخورداری از سخت افزار میان رده از مشخصههای این سری است.

مشخصات و ویژگی لپ تاپ آیدیا پد لنوو
این سری لپ تاپ های لنوو در مقایسه با مدلهای ثینک پد دارای قدرت پردازشی و سخت افزار ضعیفتری هستند؛ دلیل آن هم به اینجا برمیگردد که برای انجام کارهای روزمره بهینه شدهاند. سری آیدیا پد لنوو نیز در مدلهای مختلفی تولید میشود که هر یک برای انجام کارهای خاصی مورد استفاده قرار میگیرند.
نامگذاری این سری برخلاف مدل ثینک پد که بر اساس حروف بودند، به صورت عددی است؛ هرچه این عدد بزرگتر باشد لپ تاپ دارای قدرت پردازشی و سخت افزار بالاتری است.
- لپ تاپ آیدیا پد 100 لنوو: کمترین مشخصات سخت افزاری در این خانواده قرار دارد و برای انجام کارهای روزمره گزینه مناسبی هستند.
- لپ تاپ آیدیا پد 300 لنوو: نوع اقتصادی این مدل به شمار میروند که در ابعاد ۱۴ تا ۱۷ اینچی تولید میشوند. این مدل علاوه بر انجام کارهای روزمره، برای دانش آموزان نیز مناسب هستند.
- لپ تاپ آیدیا پد 500 لنوو: مدل میان رده از این خانواده به حساب میآیند که برای انجام کارهای دانشجویی در برخی رشتههای خاص که نیاز به استفاده از نرمافزارهای خاصی نیست مناسب هستند.
- لپ تاپ آیدیا پد 700 لنوو: قدرتمندترین سری لپ تاپ ایدیاپد لنوو را تشکیل میدهند که برای انجام کارهای دانشجویی مناسب هستند. این مدل در ابعاد ۱۳ تا ۱۵ اینچ تولید میشوند که به لطف وزن و ابعاد کم قابلیت حمل آسان را داشته باشند.
خانواده YOGA لنوو صرفا محدود به مدل ثینک پد نبوده و در مدل آیدیا پد نیز شاهد مدل یوگا هستیم که با نام ideapad yoga شناخته میشوند. تفاوتی که با سری yoga thinkpad دارند در قدرت سخت افزاری و قیمت اقتصادی است.

مشخصات و ویژگی لپ تاپ لژیون لنوو
و در نهایت لپ تاپ های سری لژیون لنوو که مخصوص بازی و گیمینگ طراحی شدهاند. در این خانواده شاهد استفاده از پردازندههای نسل جدید اینتل هستیم که از کارت گرافیک، رم بالا و سیستم خنک کنندگی قوی استفاده شده است.
اگر که صرفا به دنبال انتخاب بهترین لپ تاپ گیمینگ لنوو هستید میتوانید بدون اینکه دیگر سریهای قبلی را بررسی کنید از این خانواده محصولی را انتخاب کنید. اما اگر نیاز به لپ تاپی مناسب کارهای گرافیکی و برنامه نویسی دارید، بسته به اینکه در چه سطحی قرار است استفاده شود میتوانید از این سری نیز استفاده کنید.
به عنوان نمونه در کارهای گرافیکی نظیر طراحی سه بعدی و انیمیشن شاید اگر از سری تینک پد استفاده کنید گاها در برخی پردازشهای فوق سنگین با مشکل مواجه شوید؛ یا اگر برای برنامه نویسی استفاده میکنید که از نرمافزارهایی نظیر اندروید استودیو برای برنامه نویسی اندروید استفاده میشود، برای رندر برنامه ممکن است دچار مشکل شوید.
از همین رو برای استفاده چنین کارهای پردازشی سنگین میتوانید از بین مدلهای برند لنوو روی خانواده لژیون با خیالی آسوده حساب کنید.
نحوه شناسایی لپ تاپ های لنوو
حالا که با خانواده های لپ تاپ لنوو آشنا شدید، باید با فرمول نامگذاری دستگاههای مختلف هم آشنا شوید تا بر اساس نام گذاری که دارند حدس بزنید لپ تاپ برای انجام چه کارهایی مناسب است.
مشابه چیزی که در نامگذاری لپ تاپ های ایسوس دیدیم لنوو هم با ترکیبی از حروف و اعداد برای محصولات خود اسم انتخاب میکند که به شرح زیر هستند.
- هر سری از مدلها بعد از حرف دارای یک عدد هستند که نشانگر سایز لپ تاپ است. به عنوان مثال در مدل ThinkPad T480 که در این نوشته هم معرفی میکنیم بعد از حرف T عدد 480 قرارد ارد که مقدار ۴ نشان دهنده ۱۴ اینچی بودن لپ تاپ است. یا در مدل Ideapad 530S شاهد یک لپ تاپ 15 اینچی هستیم.
- اعداد ۳ رقمی که بعد از هر حرف قرار دارند، همانطور که دیدیم رقم اول نشانگر سایز صفحه نمایش است. اما این عدد سه رقمی به نوع پردازنده استفاده شده هم اشاره دارد. معمولا اعداد ۴۰۰، ۴۸۰، ۵۰۰ و ۵۸۰ را شامل میشوند که هر چه عدد بالاتر باشد نشانگر بالا بودن پردازنده و نسل جدیدتر است.
- در صورتی که در یک لپ تاپ بعد از عدد سه رقمی از حرف S مه مخفف کلمه slim است استفاده شده باشد نشانگر پردازنده سری U است.
- اعداد ۴۱۰ یا ۵۱۰ نشان دهنده مدل های جدید لپ تاپ لنوو هستند که در آنها از پردازندههای نسل چهارم استفاده شده است. عموما این مدلها شامل خانوادههای اسنشال و آیدیاپد هستند.
- در صورتی که رقم آخر عدد سه رقمی صفر باشد نشان دهنده استفاده از پردازنده اینتل در آن است؛ اما اگر عدد سه رقمی به عدد ۵ ختم شود از پردازنده AMD در آن استفاده شده که برای هماهنگی بهتر کارت گرافیک نیز AMD انتخاب شده است. به عنوان نمونه در مدل z580 از پردازنده اینتل و در مدل z585 از پردازنده AMD استفاده شده است.
- اعداد دو رقم آخر اگر با اعداد ۷۰ نامگذاری شده باشند نشانگر استفاده از پردازندههای نسل دوم اینتل دارند که البته قدیمی شدند و در بازار یافت نمیشوند. به همین ترتیب اعداد ۶۰ هم برای نسل اول و پنتیوم هستند.
- اگر در خانواده تینک پد عدد آخر به یک ختم شود نشان دهنده این است که مدل جدیدتری از یک محصول قدیمیتر است که مشخصات بالاتری هم دارد. به عنوان نمونه مدل T431 که از مدل T430 جدیدتر است و تنها در برخی موارد با هم تفاوت دارند.
- اگر دو رقم آخر شامل اعداد ۲۰، ۳۰ یا ۴۰ باشد نشانگر این است که لپ تاپ جزو خانواده ثینک پد است که به ترتیب اعداد نشان دهنده نسل پردازنده دوم، سوم و چهارم اینتل هستند. به عنوان مثال مدل T440 که در این مقاله هم معرفی میکنیم، عدد اول ۴ که با رنگ آبی مشخص کردم نشان دهنده نمایشگر ۱۴ اینچی و عدد دوم ۴۰ که با رنگ قرمز مشخص کردم نمایانگر پردازنده نسل چهارم اینتل است.
بهترین لپ تاپ لنوو کدام است؟
شرکت لنوو در زمینه تولید سخت افزار برای کامپیوترهای PC و همچنین لپ تاپ فعالیت زیادی دارد. همانطور که بررسی کردیم، لپ تاپ های این شرکت در دستههای مختلف وجود دارند که شامل محصولاتی مناسب کارهای گرافیکی، برنامه نویسی و استفاده روزمره هستند.
علاوه بر این لنوو در تولید لپ تاپ مخصوص بازی به عنوان فرصتی برای قدرتنمایی استفاده میکنند. به همین دلیل معمولا تمام لپتاپهای مخصوص بازی مجهز به سختافزارهای بهروز و قوی، صفحهنمایش باکیفیت و امکانات متعدد هستند. لپتاپهای مخصوص بازی سری Y شرکت «لنوو» هم همین خصوصیات را داشته و ارزش خرید زیادی دارند.
حالا در ادامه به معرفی چند مدل از بهترین لپ تاپ های لنوو از سری خانوادههای مختلفی که با ویژگی و امکانات آنها آشنا شدیم میپردازیم که میتوانید متناسب با نیازی که برای خرید لپ تاپ دارید یکی از آنها را انتخاب کنید.

لپ تاپ 13 اینچی لنوو مدل Thinkpad X1 Tablet – K
لپ تاپ لنوو ThinkPad X1 Tablet ترکیبی از Surface Pro و مدل های ThinkPad است. این لپ تاپ برای استفاده ی تجاری و کسب و کار طراحی شده اما اگر به دنبال یک لپ تاپ تبدیل شونده عالی هستید، می توانید از ساخت، عملکرد و امکانات بسیار دیگری که دارد لذت ببرید.لنوو ThinkPad X1 Tablet، با ابعاد 14.4 × 226 × 304 و وزن 1.27 کیلوگرم، همراه کیبورد عالی و قلم فعال.ThinkPad می باشد این لپ تاپ بسیار محکم و با دوام ساخته شده و جنس بدنه از ترکیب فلز و کربن است و به راحتی باز و بسته می شود.
صفحه نمایش 13 اینچی، از لمس همزمان ده انگشت پشتیبانی می کند و دارای رزولوشن 2000 در 3000 است.شیشه صفحه نمایش، دارای بازتاب بهتری نسبت به رقیبانش دارد.لنوو X1 Tablet، دارای صفحه کلیدی با پوشش مغناطیسی است.شکل ظاهری صفحه کلید آن مانند بقیه مدل های ThinkPad با گوشه های گرد است و ارتفاع کلیدها 1.2 میلیمتری می باشد.
از ویژگی مهمی که کیبورد لپ تاپ باید داشته باشد این است که برای ما تجربه تایپ کردن راحت را ایفا کند، که لپ تاپ تبدیل شونده X1 Tablet یکی از بهترین های تبدیل شوندگان در این زمینه است.ThinkPad X1 Tablet، دارای اسپیکرهای دو طرفه برای پخش صدا است که به طور کلی کاملا صدا را متعادل و دلپذیر پخش کرده و پخش صدا خفگی یا گرفتگی به همراه ندارد.این دستگاه دارای باتری 4 سلولی می باشد که تا بیش از 10 ساعت قابلیت شارژ دهی دارد.ThinkPad X1 Tablet دارای 2 پورت Thunderbolt 3 می باشد که نقطه قوت این دستگاه محسوب میشود. و اما در کل این لپ تاپ تبدیل شونده عالی است و اگر به دنبال لپ تاپی با ویندوز ده هستید ما بدون شک Lenovo ThinkPad X1 Tablet را به شما پیشنهاد می کنیم.
سازنده پردازنده سری پردازنده مدل پردازنده محدوده سرعت پردازنده فرکانس پردازنده حافظه Cache | Intel Core i7 8650U تا 2.0GHz 1.9up to 4.2 GHz 8 مگابایت |
ظرفیت حافظه RAM نوع حافظه RAM | 8 گیگابایت DDR3 |
ظرفیت حافظه داخلی نوع حافظه مشخصات حافظه | 256 گیگابایت SSD M2 NVMe |
سازنده پردازنده گرافیکی مدل پردازنده گرافیکی حافظه اختصاصی گرافیکی | Intel intel UHD 620 بدون حافظهی گرافیکی مجزا |
اندازه صفحه نمایش نوع صفحه نمایش دقت صفحه نمایش صفحه نمایش مات صفحه نمایش لمسی | 13 اینچ IPS LED-backlit LCD 3000×2000 خیر بله |
درایو نوری وبکم کیبورد با نور پس زمینه حسگر اثر انگشت کارت خوان مودم شبکه بی سیم Wi-Fi بلوتوث پورت شبکه Ethernet توضیحات پورت شبکه Ethernet پورت VGA پورت HDMI پورت USB Type-C تعداد پورت USB 3.1 پورت Thunderbolt پورت Serial | فاقد درایو نوری دارد دارد دارد ندارد فاقد مودم دارد بلوتوث داخلی ندارد از طریق درگاه Thunderbolt ندارد ندارد دارد 2 دارد ندارد |
طبقهبندی نوع باتری شارژدهی باتری سیستم عامل توضیحات سیستم عامل | باریک و سبک , با صفحهنمایش لمسی 4 سلولی 10:30 ساعت Microsoft Windows 10 Windows 10 Pro |

لپ تاپ 14 اینچی لنوو مدل ThinkPad T480 – E
سری لپتاپهای «ThinkPad» لنوو محصولات خوشساخت و بادوامیاند که به استحکام و کارایی معروفاند. حال این رده از لپتاپهای لنوو از تنوع بسیار خوبی هم برخوردارند و کاربران علاقهمند به این مدل میتوانند بستهبه فاکتورهای مختلف، بهترین انتخاب را انجام دهند. یکی از این مدلها « ThinkPad T480-E» است که از صفحهنمایش 14اینچی، وضوح FullHD پیکسل و روکش مات بهره میبرد. بهدلیل استفاده از صفحهنمایش کوچکتر نسبتبه نمونههای 15.6اینچی، بدنهی این لپتاپ ابعاد کوچکتری دارد و وزن آن کمتر از یک کیلو و 800 گرم است که کار را برای جابهجایی دائمی کمی آسانتر میکند.
طبق رسم همیشگی سری ThinkPad، بدنهی این مدل از پلاستیک فشردهی باکیفیت ساخته شده که در برابر فشار و ضربه مقاومت خوبی از خود نشان میدهد. کیبورد سری AccuType مخصوص لنوو با همان کلید Trackball قرمزرنگ معروف و تاچپد مخصوص سری ThinkPad بسیار کاربردی و باکیفیت است و میتوان ساعتها بدون خستگی با این کیبورد تایپ کرد؛ البته این مدل 14 اینچی برای انجام امور حسابداری مناسب نیست؛ چراکه کلیدهای اعداد ماشین حساب از مجموعه کیبورد حذف شده است. پورتهای موجود روی این مدل متنوع و کاملاند؛ اما کمی هم با نمونههای معمول متفاوت هستند.
پورتهایUSB 3.1 نسل یک و USB 3.1 نسل دو و یک typec-c و پورت LAN این مجموعه را تشکیل میدهند، پورت معمول HDMI در این دستگاه قرار داده شدهاند که کیفیت خروجی تصویر بالایی دارد؛ ولی باید مطمئن باشید که مانیتور یا تلویزیون شما از این نوع خروجی پشتیبانی کند. درایو نوری هم روی لبههای این لپتاپ وجود ندارد. به نظر میرسد لنوو این کانفیگ را از لحاظ سختافزاری برای آن دسته از افرادی تولید کرده که به توان محاسباتی بالا نیاز دارند؛ اما با لپتاپ خود کار گرافیکی انجام نمیدهند. این مدل به پردازندهی مرکزی Core i7 8550U اینتل همراه 16 گیگابایت رم مجهز است در این دستگاه، از پردازشگر گرافیکی مجزای MX150 انویدیا با دو گیگابایت حافظهی اختصاصی استفاده شده است. میزان حافظهی داخلی هم 480گیگابایت از نوع ssd است . درمجموع، ThinkPad T480-E یک لپ تاپ خوشساخت و خوب برای کاربریهای روزمره و محاسباتی است و میتواند تا مدت ها برای شما کار کند.
سازنده پردازنده سری پردازنده مدل پردازنده محدوده سرعت پردازنده فرکانس پردازنده حافظه Cache | Intel Core i7 8550U تا 2.0GHz 1.8 GHz 8 مگابایت |
ظرفیت حافظه RAM نوع حافظه RAM | 16 گیگابایت DDR4 |
ظرفیت حافظه داخلی نوع حافظه | 480 گیگابایت SSD |
سازنده پردازنده گرافیکی مدل پردازنده گرافیکی حافظه اختصاصی گرافیکی | NVIDIA NVIDIA MX150 2GB |
اندازه صفحه نمایش نوع صفحه نمایش دقت صفحه نمایش صفحه نمایش مات صفحه نمایش لمسی توضیحات صفحه نمایش | 14 اینچ TFT LED-backlit LCD Full HD|1920×1080 خیر خیر 1920*1080 Anti Glare Display |
درایو نوری وبکم کیبورد با نور پس زمینه حسگر اثر انگشت کارت خوان مودم شبکه بی سیم Wi-Fi بلوتوث پورت شبکه Ethernet پورت VGA پورت HDMI پورت USB Type-C تعداد پورت USB 3.1 پورت Thunderbolt پورت Serial | فاقد درایو نوری دارد دارد ندارد دارد فاقد مودم دارد بلوتوث داخلی دارد ندارد دارد دارد 3 دارد ندارد |
نوع باتری شارژدهی باتری توضیحات باتری سیستم عامل | 6 سلولی 16 ساعت Lithium-Ion فاقد سیستمعامل |

لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Legion Y530 – C
لپ تاپ گیمینگ لنوو مدل Legion با طراحی منحصربهفردی که شبیه آن را در کمتر لپتاپ مخصوص بازی میتوان پیدا کرد. ضخامت این محصول حدودا 24 میلیمتر و وزن آن برابر با ۲.3 کیلوگرم است. صفحهنمایش Y530 یک نمونهی ۱۵.۶ اینچی با پنل IPS و روکش مات با کیفیت Full HD است. این صفحهنمایش با کیفیت، روشنایی و وضوح خوبی که دارد یک نمونهی مطلوب برای بازیکردن یا تماشای فیلمهای باکیفیت است. لنوو برای بخش صوتی این محصول از اجزای باکیفیتی استفاده کرده که شامل دو بلندگوی 2 واتی دالبی ساخت شرکت صاحبنام Harman است.
کیبورد این دستگاه از نوع جزیرهای با استاندارد AccuType لنوو و مجهز به نور پسزمینهی است که کیفیت خوبی دارد و انتظارات از کیبورد یک لپتاپ مخصوص بازی را برآورده میکند. تاچپد هم یک نمونهی یکتکهی خوب با حساسیت زیاد است که برای انجام امور عادی روزمره مناسب است؛ البته واضح است که برای بازیکردن باید از یک ماوس جداگانه استفاده کنید. پورتهای ورودی و خروجی برای چنین محصولی کاملا خوب است و پورتهای جدید هم در آن بهچشم میخورد تا اتصال دستگاههای جدید را آسان کند. این مجموعه شامل miniDisplay، USB2.0، USB3.0، HDMI و LAN میشود و USB Type-C است.
لنوو برای بخش سختافزاری این لپتاپ، که از اهمیت زیادی هم برای یک محصول مخصوص بازی برخوردار است، از قطعات جدید و قدرتمندی استفاده کرده است. پردازندهی مرکزی Core i7 8750H اینتل، پردازشگر گرافیکی 1060 GeForce GTX با ۶ گیگابایت حافظهی گرافیکی اختصاصی و ۱۶ گیگابایت رم DDR4، مجموعهی سختافزاری نسبتا خوبی را تشکیل دادهاند که بهخوبی توانایی اجرای بازیها و نرمافزارهای سنگین را دارند. حافظهی 1 ترابایت و 256 گیگابایت حافظهی SSD.
باتری این لپتاپ در شرایط وبگردی با اتصال WiFi تا ۴ ساعت روشنماندن دستگاه را تضمین میکند که البته طبیعتا هنگام اجرای بازیهای سنگین این عدد به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت. درکل، Legion Y530 پانزده اینچی لنوو را میتوان یک لپتاپ خوب و بهروز برای بازیکردن دانست که ظاهری جذاب، امکاناتی قابلقبول و درمجموع ارزش خرید بالایی دارد، هرچند که نمیتوان آن را بهترین لپتاپ مخصوص بازی حالحاضر دانست.
سازنده پردازنده سری پردازنده مدل پردازنده محدوده سرعت پردازنده فرکانس پردازنده حافظه Cache | Intel Core i7 8750H 2.8 گیگاهرتز و بیشتر 2.2G Up to 4.1 GHz 9 مگابایت |
ظرفیت حافظه RAM نوع حافظه RAM | 16 گیگابایت DDR4 |
ظرفیت حافظه داخلی نوع حافظه مشخصات حافظه | یک ترابایت هیبریدی همراه 256گیگ حافظه SSD |
سازنده پردازنده گرافیکی مدل پردازنده گرافیکی حافظه اختصاصی گرافیکی | NVIDIA Geforce GTX1060 6GB |
اندازه صفحه نمایش نوع صفحه نمایش دقت صفحه نمایش صفحه نمایش مات صفحه نمایش لمسی | 15.6 اینچ IPS LED-backlit LCD Full HD|1920×1080 بله خیر |
درایو نوری وبکم کیبورد با نور پس زمینه حسگر اثر انگشت کارت خوان مودم شبکه بی سیم Wi-Fi بلوتوث پورت شبکه Ethernet توضیحات پورت شبکه Ethernet پورت VGA پورت HDMI پورت USB Type-C تعداد پورت USB 3.0 پورت Thunderbolt پورت Serial | فاقد درایو نوری دارد دارد پشتیبانی از فرمان چند لمسی ندارد دارد فاقد مودم دارد بلوتوث داخلی دارد ندارد دارد دارد 3 ندارد ندارد |
طبقهبندی نوع باتری شارژدهی باتری توضیحات باتری توضیحات سیستم عامل | مخصوص بازی , کاربری مالتیمدیا , کاربری عمومی 3 سلولی تا 5:00 ساعت ساعت لیتیوم یونی با ظرفیت 53 وات ساعت فاقد سیستمعامل |

لپ تاپ 13.3 اینچی لنوو مدل Yoga 720 – E
شرکت «لنوو» سری لپتاپهای هیبریدی و باریک و سبک خود را با کاربری مالتیمدیا به بازار عرضه کرده است که با نام Yoga شناخته میشوند. لپتاپ Yoga 720 لنوو یکی از دستگاههای خوب و کاربردی است که البته قیمت بالایی دارد. قلب این دستگاه پردازندهی اینتل سری Core i7 و مدل 8550U است که فرکانس پایهی آن ۱.۸ گیگاهرتز است و هنگام محاسبات سنگین با استفاده از فناوری Turbo Boost به ۴.۰ گیگاهرتز هم میرسد و کش آن ۸ مگابایت است. حافظهی رم ۱۶ گیگابایت از نوع DDR4 و حافظهی داخلی 256 گیکابایت از نوع SSD سرعت بوت و بالاآمدن ویندوز را سرعت میبخشد و به هنگام تماشای فیلم یا کارهای گرافیکی، لگ یا مشکلی مشاهده نخواهد شد.
پردازندهی گرافیکی آنبورد این دستگاه با مدل UHD Graphics 620 ساخت شرکت اینتل است که حافظهی اختصاصی ندارد و برای کارهای گرافیکی نیمهحرفهای مناسب است و نباید از آن کارهای گرافیکی خیلی سنگین و اجرای بازی با رزولوشن بالا را انتظار داشت. صفحهنمایش آن ۱۳.۳ اینچ با دقت (UHD(3840×2160 و دارای پنل زاویه دید IPS است که حدود دو میلیون پیکسل را در خود جای داده است.
از آنجاییکه این دستگاه تبدیلپذیر است، پس بدیهی است که صفحهنمایش آن لمسی باشد؛ چون در حالت خیمه، تبلت، ایستاده و حتی لپتاپ هم میتوان از قابلیت لمسی آن استفاده کرد. ضخامت این دستگاه حدودا دو سانتیمتر است و به همین دلیل درایو نوری از آن حذف شده است. تعدد پورتها در این دستگاه خوب و کامل است و یک پورت USB 3.0، دو پورت USB Type-C (با قابلیت پشتیبانی از Thunderbolt) دارد که تنوع خوبی به حساب میآید.
باتری این دستگاه لیتیومیون با ظرفیت ۴۸ واتساعت است که تا ۱۰.۵ ساعت شارژدهی این دستگاه را تامین میکند و این زمان بسیار خوب است. این دستگاه برای مهندسان، مدیران و کسانی مناسب است که یک لپتاپ خوب و بادوام میخواهند و البته به ظاهر و طراحی هم اهمیت میدهند و میزان پولی که برای خرید هزینه میکنند زیاد مهم نیست.
سازنده پردازنده سری پردازنده مدل پردازنده محدوده سرعت پردازنده فرکانس پردازنده حافظه Cache | Intel Core i7 8650U تا 2.0GHz 1.80UP TO 4.0 GHz 8 مگابایت |
ظرفیت حافظه RAM نوع حافظه RAM | 16 گیگابایت DDR4 |
ظرفیت حافظه داخلی نوع حافظه مشخصات حافظه | 256 گیگابایت SSD حافظه خشک PCIe SSD |
سازنده پردازنده گرافیکی مدل پردازنده گرافیکی حافظه اختصاصی گرافیکی | Intel UHD Graphics 620 بدون حافظهی گرافیکی مجزا |
اندازه صفحه نمایش نوع صفحه نمایش دقت صفحه نمایش صفحه نمایش مات صفحه نمایش لمسی | 13.3 اینچ IPS LED-backlit LCD UHD|3840×2160 خیر بله |
درایو نوری وبکم کیبورد با نور پس زمینه حسگر اثر انگشت کارت خوان مودم شبکه بی سیم Wi-Fi بلوتوث پورت شبکه Ethernet توضیحات پورت شبکه Ethernet پورت VGA پورت HDMI پورت USB Type-C تعداد پورت USB 3.1 تعداد پورت USB 3.0 پورت Thunderbolt پورت Serial | فاقد درایو نوری دارد دارد پشتیبانی از فرمانهای چند لمسی دارد ندارد فاقد مودم دارد بلوتوث داخلی ندارد ندارد ندارد دارد 2 1 دارد ندارد |
طبقهبندی نوع باتری شارژدهی باتری سیستم عامل توضیحات سیستم عامل | باریک و سبک, کاربری مالتیمدیا, با صفحهنمایش لمسی 4 سلولی 10 ساعت Microsoft Windows 10 نسخه 64 بیتی Home |

لپ تاپ 14 اینچی لنوو مدل Thinkpad T480 – G
لپ تاپ لنوو ThinkPad T480 از صفحهنمایش 14اینچی، وضوح HD پیکسل و روکش مات بهره میبرد. بهدلیل استفاده از صفحهنمایش کوچکتر نسبتبه نمونههای 15.6اینچی، بدنهی این لپتاپ ابعاد کوچکتری دارد و وزن آن کمتر از یک کیلو و 700 گرم است که کار را برای جابهجایی دائمی کمی آسانتر میکند. کیبورد سری AccuType مخصوص لنوو با همان کلید Trackball قرمزرنگ معروف و تاچپد مخصوص سری ThinkPad بسیار کاربردی و باکیفیت است و میتوان ساعتها بدون خستگی با این کیبورد تایپ کرد؛ البته این مدل 14 اینچی برای انجام امور حسابداری مناسب نیست؛ چراکه کلیدهای اعداد ماشین حساب از مجموعه کیبورد حذف شده است.
پورتهای موجود روی این مدل متنوع و کاملاند؛ اما کمی هم با نمونههای معمول متفاوت هستند. پورتهایUSB 3.1 نسل یک و USB 3.1 نسل دو type-c و USB 3.1 نسل یک typec-c و پورت LAN این مجموعه را تشکیل میدهند، پورت معمول HDMI در این دستگاه قرار داده شدهاند که کیفیت خروجی تصویر بالایی دارد؛ ولی باید مطمئن باشید که مانیتور یا تلویزیون شما از این نوع خروجی پشتیبانی کند.
درایو نوری هم روی لبههای این لپتاپ وجود ندارد. به نظر میرسد لنوو این کانفیگ را از لحاظ سختافزاری برای آن دسته از افرادی تولید کرده که به توان محاسباتی بالا نیاز دارند؛ اما با لپتاپ خود کار گرافیکی انجام نمیدهند. این مدل به پردازندهی مرکزی Core i5 8250U اینتل همراه 4 گیگابایت رم مجهز است . درمجموع، ThinkPad T480 یک لپ تاپ خوشساخت و خوب برای کاربریهای روزمره و محاسباتی است و میتواند تا مدت ها برای شما کار کند.
سازنده پردازنده سری پردازنده مدل پردازنده محدوده سرعت پردازنده فرکانس پردازنده حافظه Cache | Intel Core i7 8650U تا 2.0GHz 1.9up to 4.2 GHz 8 مگابایت |
ظرفیت حافظه RAM نوع حافظه RAM | 4 گیگابایت DDR4 |
ظرفیت حافظه داخلی نوع حافظه | 500 گیگابایت هارد دیسک |
سازنده پردازنده گرافیکی مدل پردازنده گرافیکی حافظه اختصاصی گرافیکی | Intel UHD Graphics 620 بدون حافظهی گرافیکی مجزا |
اندازه صفحه نمایش نوع صفحه نمایش دقت صفحه نمایش صفحه نمایش مات صفحه نمایش لمسی | 14 اینچ IPS LED-backlit LCD HD|1366×768 بله خیر |
درایو نوری وبکم کیبورد با نور پس زمینه حسگر اثر انگشت کارت خوان مودم شبکه بی سیم Wi-Fi بلوتوث پورت شبکه Ethernet پورت VGA پورت HDMI پورت USB Type-C تعداد پورت USB 3.1 تعداد پورت USB 3.0 پورت Thunderbolt پورت Serial | فاقد درایو نوری دارد ندارد دارد دارد فاقد مودم دارد بلوتوث داخلی دارد ندارد دارد دارد 1 2 دارد ندارد |
طبقهبندی نوع باتری شارژدهی باتری سیستم عامل | کاربری صنعتی 6 سلولی تا 14:00 ساعت Microsoft Windows 10 |

لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad L340 – A
لپ تاپ لنوو IdeaPad L340 از جمله لپ تاپ های ارزان قیمت و اقتصادی این برند است که مخصوص کاربری عمومی بوده و برای انجام امور روزمره مناسب است. لنوو در ساخت بدنهی این مدل کاملا از پلاستیک مشکی استفاده کرده که ظاهری ساده و یکدست، اما رضایتبخش به این دستگاه داده است. این جنس در برابر فشار، خمش و پیچش هم مقاومت قابلقبولی دارد و نسبت به سطوح براق، لکه و کثیفی و اثرانگشت را کمتر به خود جذب میکند. این دستگاه حدود 23 میلیمتر ضخامت و 2200 گرم وزن دارد که نمیتوان از آنها بهعنوان یک مزیت نسبت به دیگر محصولات همرده نامبرد؛ اما درکل برای جابهجایی کار را سخت نمیکنند.
صفحهنمایش این مدل یک نمونهی کاملا معمولی و پایه است که البته در این ردهی قیمتی انتظار بیشتر از این را هم نباید داشت. اندازهی 15.6اینچی با پنل TN، کیفیت HD و روکش مات ازجمله مشخصات کلی این صفحهنمایش هستند. کیبورد این مدل از نوع AccuType لنوو است و از کلیدهایی با چیدمان جزیرهای تشکیل شده که برای تایپکردن سریع و طولانیمدت مناسب هستند. تاچپد هم به کلیکهای جداگانه مجهز است که دقت خوبی داشته و اعمالی نظیر Drag & Drop را میتوان با آن بهراحتی انجام داد؛ ازطرفی برای فرمانهای چندلمسی مانند اسکرول و زومکردن کارایی متوسطی دارد. پورتهای متعددی هم روی لبههای چپ و راست تعبیه شده که برای محصولی در این ردهی کاربری کاملا ایدئال هستند.
باوجود قیمت اقتصادی، سختافزار بهکاررفته در IdeaPad L340 نمونهی خوبی است که البته تنها برای انجام امور روزمره و اجرای برنامههای سبک میتوان روی آن حساب باز کرد. پردازندهی مرکزی Core i7 9750H ساخت شرکت اینتل، پردازشگر گرافیکی GEFORCE GTX 1650 4G ، شانزده گیگابایت رم از نوع DDR4 و یک ترابایت حافظهی داخلی و هم چنین 256 گیگابایت حافطه از نوع SSD ازجمله این قطعات سختافزاری هستند. وجود پردازندهی مرکزی نسل جدید در این لپتاپ، مزیت قابلتوجهی محسوب میشود.
باوجود این قطعات کممصرف و استفاده از یک باتری سه سلولی ، این لپتاپ با هر بار شارژ حدود پنج ساعت در شرایط تماشای فایل ویدئویی روشن خواهد ماند. درکل IdeaPad L340 لنوو یک محصول ارزانقیمت با کاربری عمومی و کیفیت ساخت متوسط است و برای افرادی که میخواهند لپتاپی برای انجام امور معمول روزمرهی خود تهیه کنند، گزینهی مناسبی است.
سازنده پردازنده سری پردازنده مدل پردازنده محدوده سرعت پردازنده فرکانس پردازنده حافظه Cache | Intel Core i7 9750H 2.5 تا 2.8 گیگاهرتز 2.6 تا 4.5 GHz GHz 12 مگابایت |
ظرفیت حافظه RAM نوع حافظه RAM | 16 گیگابایت DDR4 |
ظرفیت حافظه داخلی نوع حافظه مشخصات حافظه | یک ترابایت هیبریدی همراه 256 گیگ SSD |
سازنده پردازنده گرافیکی مدل پردازنده گرافیکی حافظه اختصاصی گرافیکی | NVIDIA Geforce GTX 1650 4GB |
اندازه صفحه نمایش نوع صفحه نمایش دقت صفحه نمایش صفحه نمایش مات صفحه نمایش لمسی | 15.6 اینچ IPS LED-backlit LCD Full HD|1920×1080 بله خیر |
درایو نوری وبکم کیبورد با نور پس زمینه حسگر اثر انگشت کارت خوان مودم شبکه بی سیم Wi-Fi بلوتوث پورت شبکه Ethernet توضیحات پورت شبکه Ethernet پورت VGA پورت HDMI پورت USB Type-C تعداد پورت USB 3.0 پورت Thunderbolt پورت Serial | فاقد درایو نوری دارد دارد ندارد ندارد فاقد مودم دارد بلوتوث داخلی دارد 10/100/1000Mbps Ethernet ندارد دارد دارد 2 ندارد ندارد |
طبقهبندی نوع باتری شارژدهی باتری سیستم عامل | مخصوص بازی, مالتیمدیا , عمومی 3 سلولی 1 تا 3 ساعت Boot-Up DOS |

لپ تاپ 14 اینچی لنوو مدل Yoga 910 سری STAR WARS SPECIAL EDITION
لپ تاپ Yoga 910 لنوو را میتوان به عنوان بهترین و قویترین مدل یوگا دانست. اساسیترین تغییر در ساختار این محصول، استفاده از نسل جدید پردازندههای مرکزی اینتل با نام Kaby Lake است که نسبت به نسل قبل توان کاری بیشتر و مصرف انرژی کمتر، و در نتیجه راندمان بسیار بالاتری دارد. به همین دلیل علاوه بر کارایی و سرعت، میزان نگهداری شارژ باتری هم افزایش پیدا کرده و به 9 ساعت در شرایط تماشای ویدئو رسیده که نسبت به Yoga 3 Pro دو ساعت بیشتر است.
بدنهی Yoga 910 نسبت به نسل قبلی خود تغییرات کوچکی داشته است که شاید در نگاه اول جلب توجه نکنند. از آنجایی که لولای بندساعتی Yoga 3 Pro طراحی عالی داشت، لنوو در محصول جدید خود هم از همان لولا استفاده کرده و تنها کمی استحکام و کیفیت آن را افزایش داده است. البته این افزایش استحکام باعث شده در لپتاپ به راحتی باز نشود. به ترتیبی که باز کردن در لپتاپ با یک دست تقریبا کاری غیرممکن است و باید این کار را با هر دو دست، و آن هم نه به راحتی، انجام داد. قاب زیرین و پشت صفحهی نمایش این محصول از جنس فلز مات با کیفیت و استحکام بالایی است که کاملا جلوه یک لپتاپ رده بالا و لوکس را به آن داده است. اما در قسمتهای داخلی بیشتر به کارایی توجه شده و برای محل استراحتگاه مچها و اطراف کیبورد از جنس لاستیک مانندی استفاده شده است. این لایه پس از چرخش بیش از 180 درجه و قرار گرفتن کیبورد در زیر دستگاه، به خوبی روی تمامی سطوح پایدار و بدون لیز خوردن باقی مانده و از کلیدهای کیبورد هم محافظت میکند.
پورتهای موجود روی لبههای Yoga 910 قابل قبول و کاملا کاربردی هستند و بزرگترین تغییر آنها نسبت به نسل قبلی، حذف شدن پورت mini HDMI و جایگزین شدن آن با یک پورت نسل جدید USB Type C با قابلیت ارائه خروجی تصویر است. ضخامت این محصول کمتر از 15 میلیمتر و وزن آن حدود یک کیلو و 300 گرم است که یک نمونه ایدهآل برای جابجایی محسوب میشود.
صفحهنمایش لمسی 13.9 اینچی Yoga 910 پنل IPS و کیفیت FHD 1920 x 1080 با روکش براق دارد و یکی از بهترین نمونههای موجود حال حاضر بهشمار میرود. شفافیت این صفحهنمایش نه تنها در محیطهای داخلی، بلکه در محیطهای خارجی با تابش نور مستقیم آفتاب هم بسیار عالی بوده و حتی براق بودن روکش هم برای آن مشکلساز نیست. به همین دلیل به راحتی میتوان این دستگاه را با خود حمل کرده و در تمامی شرایط از آن استفاده کرد.
صدای خروجی این لپتاپ توسط دو بلندگوی قدرتمند ساخت شرکت JBL با تکنولوژی دالبی تولید میشود که قدرت و کیفیت بسیار بالایی دارد و حتی برای پخش صدا در یک اتاق بزرگ یا سالن هم مناسب است. کیبورد و تاچپد این محصول یک پله از دیگر بخشهای آن عقب مانده و کیفیت و کارایی آنها در حد یک محصول خاص نیست. البته کیبورد از نوع جزیرهای با نور پسزمینه بوده و تا حد امکان کلیدهای مالتیمدیا و دسترسی سریع روی آنها تعبیه شده است، اما با این حال در هنگام تایپکردن حس کار با یک محصول لوکس را به کاربر القا نمیکند.
همین شرایط برای تاچپد یکتکه Yoga 910 هم وجود دارد و اندازهی نسبتا کوچک آن هم چندان خوشایند نیست. در مجموع بدون شک Yoga 910 سیزده اینچی، قویترین و دوستداشتنیترین مدل از سری یوگا لنوو بوده و در لیست بهترین لپتاپهای هیبریدی موجود در بازار، رده بالایی را به خود اختصاص میدهد.
سازنده پردازنده سری پردازنده مدل پردازنده محدوده سرعت پردازنده فرکانس پردازنده حافظه Cache | Intel Core i7 7500U 2.5 تا 2.8 گیگاهرتز 2.70GHz up to 3.50GHz GHz 4 مگابایت |
ظرفیت حافظه RAM نوع حافظه RAM | 8 گیگابایت DDR4 |
ظرفیت حافظه داخلی نوع حافظه | 256 گیگابایت SSD |
سازنده پردازنده گرافیکی مدل پردازنده گرافیکی حافظه اختصاصی گرافیکی | Intel intel UHD 620 بدون حافظهی گرافیکی مجزا |
اندازه صفحه نمایش نوع صفحه نمایش دقت صفحه نمایش صفحه نمایش مات صفحه نمایش لمسی | 13.9 اینچ IPS LED-backlit LCD Full HD|1920×1080 خیر بله |
درایو نوری وبکم کیبورد با نور پس زمینه حسگر اثر انگشت کارت خوان مودم شبکه بی سیم Wi-Fi بلوتوث پورت شبکه Ethernet پورت VGA پورت HDMI پورت USB Type-C تعداد پورت USB 3.0 پورت Thunderbolt پورت Serial | فاقد درایو نوری دارد دارد دارد دارد فاقد مودم دارد بلوتوث داخلی ندارد ندارد ندارد دارد 1 ندارد ندارد |
طبقهبندی نوع باتری شارژدهی باتری توضیحات باتری سیستم عامل توضیحات سیستم عامل | تبدیلپذیر , باریک و سبک , با صفحهنمایش لمسی 4 سلولی 15 ساعت لیتیوم-پلیمر با ظرفیت 78 واتساعت Microsoft Windows 10 Windows 10 Home |

لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 530S – A
لپ تاپ IdeaPad 530S لنوو یکی دیگر از لپ تاپ های اقتصادی این شرکت محسوب میشود که مخصوص کاربری عمومی و نیمهحرفهای بوده و برای انجام امور روزمره مناسب است. لنوو در ساخت بدنهی این مدل کاملا از پلاستیک با رنگهای خاکستری، طلایی و برنز استفاده کرده که ظاهری ساده و یکدست، اما رضایتبخش به این دستگاه داده است. این جنس در برابر فشار، خمش و پیچش هم مقاومت قابلقبولی دارد و نسبت به سطوح براق، لکه و اثرانگشت را کمتر به خود جذب میکند.
این دستگاه حدود 19.3 میلیمتر ضخامت و 1900 گرم وزن دارد که میتوان از آنها بهعنوان یک مزیت نسبت به دیگر محصولات همرده نامبرد؛ اما درکل برای جابهجایی کار را سخت نمیکنند. صفحهنمایش این مدل یک نمونهی کاملا جذاب است که در این ردهی کاربری و قیمتی بسیار خوب است. اندازهی 15اینچی با پنل IPS، کیفیت Full HD و روکش مات ازجمله مشخصات کلی این صفحهنمایش هستند.
کیبورد این مدل از نوع AccuType لنوو است و از کلیدهایی با چیدمان جزیرهای تشکیل شده است که برای تایپکردن سریع و طولانیمدت مناسب هستند. تاچپد هم به کلیکهای جداگانه، مجهز است که دقت خوبی دارد و اعمالی نظیر Drag & Drop را میتوان با آن بهراحتی انجام داد؛ اما ازطرفی برای فرمانهای چندلمسی مانند اسکرول و زومکردن کارایی متوسطی دارد.
پورتهای متعددی هم روی لبههای چپ و راست تعبیه شده که برای محصولی در این ردهی کاربری، کاملا ایدئال هستند. بهعلاوه، یکی از پورتهای نسل جدید، یعنی USB Type-C هم برای این دستگاه در نظر گرفته شده است. با وجود قیمت اقتصادی، سختافزار بهکاررفته در IdeaPad 523S نمونهی خوبی است که برای انجام امور روزمره و اجرای برنامههای سبک و کاربری مالتیمدیا در سطح نیمهحرفهای میتوان روی آن حساب باز کرد.
پردازندهی مرکزی Core i7 8550U اینتل از نسل ، COFFE LAKEپردازشگر گرافیکی GeForce mx150 DDR5 انویدیا با 2 گیگابایت حافظهی اختصاصی، 8 گیگابایت رم از نوع DDR4 و 256 حافظهی داخلی ازجمله این قطعات سختافزاری هستند. وجود پردازندهی مرکزی نسل جدید در این لپتاپ، مزیت قابلتوجهی محسوب میشود. باوجود این قطعات کممصرف و استفاده از یک باتری دوسلولی، این لپتاپ با هر بار شارژ حدود پنج ساعت در شرایط تماشای فایل ویدئویی روشن خواهد ماند.
درکل Ideapad 530S لنوو یک محصول با قیمت نهچندان زیاد با کاربری عمومی و مالتیمدیا و کیفیت ساخت خوب است و برای افرادی که میخواهند لپتاپی برای انجام امور روزمره و نیمهحرفهای خود تهیه کنند، گزینه مناسبی خواهد بود.
سازنده پردازنده سری پردازنده مدل پردازنده محدوده سرعت پردازنده فرکانس پردازنده حافظه Cache | Intel Core i7 8550U 2.0 تا 2.2 گیگاهرتز 1.8-4.0 GHz 8 مگابایت |
ظرفیت حافظه RAM نوع حافظه RAM | 8 گیگابایت DDR4 |
ظرفیت حافظه داخلی نوع حافظه | 256 گیگابایت SSD |
سازنده پردازنده گرافیکی مدل پردازنده گرافیکی حافظه اختصاصی گرافیکی | NVIDIA MX150 2GB |
اندازه صفحه نمایش نوع صفحه نمایش دقت صفحه نمایش صفحه نمایش مات صفحه نمایش لمسی | 15.6 اینچ IPS LED-backlit LCD Full HD|1920×1080 خیر خیر |
درایو نوری وبکم کیبورد با نور پس زمینه حسگر اثر انگشت کارت خوان مودم شبکه بی سیم Wi-Fi بلوتوث پورت شبکه Ethernet پورت VGA پورت HDMI پورت USB Type-C تعداد پورت USB 3.1 تعداد پورت USB 3.0 پورت Thunderbolt پورت Serial | فاقد درایو نوری دارد دارد دارد دارد فاقد مودم دارد بلوتوث داخلی ندارد ندارد دارد دارد 1 2 ندارد ندارد |
طبقهبندی نوع باتری شارژدهی باتری سیستم عامل | باریک و سبک, مالتیمدیا , کاربری عمومی 2 سلولی up to 8 ساعت فاقد ویندوز |
جمع بندی
در این مقاله به معرفی بهترین لپ تاپ های لنوو پرداختیم و شما را با سری های مختلف لپ تاپ lenovo آشنا کردیم. در صورتی که هر سوالی در خصوص راهنمای خرید لپ تاپ لنوو دارید میتوانید از بخش نظرات برای ما ارسال کنید.
اگر قصد خرید لپ تاپ از این برند دارید پیشنهاد ما این است که بر اساس نیازی که دارید یکی از خانوادهها را انتخاب کنید که مناسب همان نیازها تولید شده است، سپس بر اساس قیمت و مشخصات سخت افزاری که برایتان اولویت بالاتری دارد یک مدل را انتخاب کنید.
اگر از فروشندگان و تامین کنندگان کالا یا خدمات هستید و میخواهید در این صفحه به معرفی کسب و کارتان بپردازیم، میتوانید با مراجعه به صفحه «تبلیغات» درخواست خود را جهت معرفی در سایت تاپترین و تبلیغات برای ما ارسال کنید.